TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Verdens første bærbare projektor med indbygget subwoofer

BenQ GV30 har indbygget streaming samt to højttalere og en subwoofer til at levere kraftigere lyd fra videoindhold.

forfatter
Publiceret 03/09/2021 - 15:00

BenQ GV30 er den første bærbare smart-projektor med 2.1-kanals lyd. Hvor .1-kanalen betyder subwoofer, og venstre og højre kanal desuden er skilt ud i separate diskant- og mellemtoneenheder. BenQ lover ekstra bas, klare detaljer, dybe lydeffekter, naturtro farver og levende kontrast. Det bør appellere til filmelskere med store bukselommer.

En indbygget subwoofer skal give bedre bas. (Foto: BenQ)

Fungerer også som Bluetooth-højttaler

Projektoren GV30 er helt trådløs og har indbygget Android TV, der giver adgang til Google Play og streaming-apps til både musik, film, TV-indhold, sport og spil. Ud over sociale medier og trådløs casting fra både iOS- og Android-telefoner samt computere.

Læs også 6 bærbare projektorer Du behøver ikke at være hjemme for at se film. Du behøver ikke engang at være indendørs. Du skal bare bruge en lommeprojektor.

GV30 har et udvalg af forskellige lydindstillinger og kan også bruges som en batteridrevet bærbar Bluetooth-højttaler.

(Foto: BenQ)

God lysstyrke

Farvemæssigt understøtter GV30 CinematicColor og farverummet Rec.709, og leverer en lysstyrke på 300 ANSI lumen. Det er rimelig respektabelt for en bærbar projektor, og det samme er opløsningen på 720p.

Specielt udviklede indstillinger som Cinema Mode og Day Time Mode skal give god kontrast og ditto farver i forskellige omgivelser – selv i nok så skarpt lys. Men man skal nok ikke regne med at kunne bruge den udendørs midt på dagen.

GV30 har en bred projektionsvinkel på 135 grader, som giver et større billede fra kortere afstand, og desuden autofokus.

BenQ GV30 har indbygget Android TV via en HDMI-stick i bunden. (Foto: BenQ)

God batterilevetid

Batteriet skulle “uden problemer” kunne klare en hel spillefilm på en opladning. LED-lampen har en levetid på 30.000 timer, og projektoren har både HDMI-indgang og USB-C-port til opladning af batteriet og afspilning af indhold fra USB-hukommelse.

b1 b2 b3 b4 b5
<
>
(Foto: BenQ)

Pris og tilgængelighed

BenQ GV30 er prissat til 599 euro, så vi forventer, at den vil koste ca. 4.500 kroner, når den kommer i salg den 30. september.

Mere info: benq.eu

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
Se Sonys nye 4K-projektorer Sonys nye 4K-projektorer lover den ultimative hjemmebio-oplevelse og tilbyder bl.a. laserlys til en helt ny pris.
Tag billedet med dig overalt Samsung The Freestyle er en smart projektor, når man har brug for hurtig og nem videounderholdning i stort format – men den har også nogle begrænsninger.
McIntosh opdaterer MX100 med Control4 Nu kan du integrere hjemmebioprocessoren i dit smarte hjem.
Ny Blu-ray-afspiller fra Reavon Den nye UBR-X110 er blevet opgraderet med mulighed for at afspille SA-CD’er.
Vanvittig surround-processor fra McIntosh MX180 A/V Processor understøtter 8K-video.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend