Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Verdens første bærbare projektor med indbygget subwoofer

BenQ GV30 har indbygget streaming samt to højttalere og en subwoofer til at levere kraftigere lyd fra videoindhold.

Skrevet af / 03/09/2021 - 15:00
Verdens første bærbare projektor med indbygget subwoofer

BenQ GV30 er den første bærbare smart-projektor med 2.1-kanals lyd. Hvor .1-kanalen betyder subwoofer, og venstre og højre kanal desuden er skilt ud i separate diskant- og mellemtoneenheder. BenQ lover ekstra bas, klare detaljer, dybe lydeffekter, naturtro farver og levende kontrast. Det bør appellere til filmelskere med store bukselommer.

En indbygget subwoofer skal give bedre bas. (Foto: BenQ)

Fungerer også som Bluetooth-højttaler

Projektoren GV30 er helt trådløs og har indbygget Android TV, der giver adgang til Google Play og streaming-apps til både musik, film, TV-indhold, sport og spil. Ud over sociale medier og trådløs casting fra både iOS- og Android-telefoner samt computere.

Læs også 6 bærbare projektorer Du behøver ikke at være hjemme for at se film. Du behøver ikke engang at være indendørs. Du skal bare bruge en lommeprojektor.

GV30 har et udvalg af forskellige lydindstillinger og kan også bruges som en batteridrevet bærbar Bluetooth-højttaler.

(Foto: BenQ)

God lysstyrke

Farvemæssigt understøtter GV30 CinematicColor og farverummet Rec.709, og leverer en lysstyrke på 300 ANSI lumen. Det er rimelig respektabelt for en bærbar projektor, og det samme er opløsningen på 720p.

Specielt udviklede indstillinger som Cinema Mode og Day Time Mode skal give god kontrast og ditto farver i forskellige omgivelser – selv i nok så skarpt lys. Men man skal nok ikke regne med at kunne bruge den udendørs midt på dagen.

GV30 har en bred projektionsvinkel på 135 grader, som giver et større billede fra kortere afstand, og desuden autofokus.

BenQ GV30 har indbygget Android TV via en HDMI-stick i bunden. (Foto: BenQ)

God batterilevetid

Batteriet skulle “uden problemer” kunne klare en hel spillefilm på en opladning. LED-lampen har en levetid på 30.000 timer, og projektoren har både HDMI-indgang og USB-C-port til opladning af batteriet og afspilning af indhold fra USB-hukommelse.

b1 b2 b3 b4 b5
<
>
(Foto: BenQ)

Pris og tilgængelighed

BenQ GV30 er prissat til 599 euro, så vi forventer, at den vil koste ca. 4.500 kroner, når den kommer i salg den 30. september.

Mere info: benq.eu

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+.

Se alle vores abonnementer her.

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+.

Se alle vores abonnementer her.

Berømt højttaler i ny udgave

Sonos har et godt tilbud til dig!

Live Podcast-episode fra Elgiganten Campus

Nye udendørshøjttalere til sommersæsonen

PMC sænker prisen på gode bashøjttalere

Nu laver de også højttalere

Scroll to Top