Nyt Apple TV på vej

Apple TV 4 bliver større og dyrere end forgængeren, der dog forbliver på markedet.

Den 9. september står i æblets tegn. Her vil Apple i Bill Graham Civic Auditorium i San Francisco efter alt at dømme løfte sløret for to nye iPhones.

Vi skal regne med at se mere end blot nye iPhones ved Apples arrangement den 9. september. Illustration: Apple

Men derudover – hvis vi skal tro på hvad 9to5mac.com skriver – kan vi også regne med for første gang siden 2012 at få et nyt Apple TV at se.

Det nye Apple TV bliver det fjerde af slagsen og kommer til at koste i omegnen af 1.500 kroner, hvilket er det dobbelte af, hvad det nuværende Apple TV koster.

Det eksisterende produkt vil blive på markedet til den nuværende pris, skriver 9to5mac. Imens skal Apple TV 4, som bliver både tykkere og bredere end forgængeren, friste med en række nye funktioner – herunder en ny fjernbetjening med mikrofon og touch, stemmestyring via Siri og en helt ny brugerflade med egen App Store, så også tredjepartsudviklere kan levere apps til platformen.

Herunder spil. For Apple TV 4 vil også blive en slags spilkonsol. Fjernbetjeningen vil blive forbundet med medieafspilleren via Bluetooth og indeholder sensorer, som registrerer brugerens bevægelser, så den også kan bruges som spil-controller. Herudover kommer det nye Apple TV til at understøtte controllere fra tredjepartsleverandører.

Illustration: 9to5mac.com

Det nye Apple TV vil være tilgængeligt allerede i oktober måned, hvis vi skal tro på rygterne.

Lyd & Billede vil være til stede i San Francisco, hvorfra vi dækker lanceringen live.

Les videre
Exit mobile version