TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Ny 3D udgave af Avatar

Snart kan du rejse tilbage til fantasiverdenen Pandora: 3D-udgaven af Avatar kommer i ny Collector's Edition på Blu-ray.

forfatter
Publiceret 16/08/2012 - 03:34

3D-udgaven af Avatar på Blu-ray har længe været forbeholdt købere af Panasonic Blu-ray afspillere og fladskærme. Panasonic har nemlig haft en eksklusiv aftale med producent James Cameron om eneretten til 3D-udgaven af filmen. Derfor har den eneste måde at se Avatar i 3D hjemme i stuen på været at købe et Panasonic-produkt.

Nu udløber aftalen imidlertid, og Cameron & Co benytter anledningen til at lancere en ny Avatar 3D: Collector’s Edition. Den nye Blu-ray udgave kommer på markedet i oktober i USA (muligvis noget senere herhjemme) og byder på nyt ekstramateriale, behind the scenes og kommentarspor fra James Cameron.

Avatar blev set af 310 millioner i biografen og er den bedstsælgende film nogensinde. 2D-udgaven på Blu-ray er også den mest solgte Blu-ray film nogensinde.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
Se Sonys nye 4K-projektorer Sonys nye 4K-projektorer lover den ultimative hjemmebio-oplevelse og tilbyder bl.a. laserlys til en helt ny pris.
Tag billedet med dig overalt Samsung The Freestyle er en smart projektor, når man har brug for hurtig og nem videounderholdning i stort format – men den har også nogle begrænsninger.
McIntosh opdaterer MX100 med Control4 Nu kan du integrere hjemmebioprocessoren i dit smarte hjem.
Ny Blu-ray-afspiller fra Reavon Den nye UBR-X110 er blevet opgraderet med mulighed for at afspille SA-CD’er.
Vanvittig surround-processor fra McIntosh MX180 A/V Processor understøtter 8K-video.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend