Streaming

I går ved Television Critics Association i Los Angeles kunne Netflix afsløre en række af nye serier, der får premiere i 2016. Få overblikket her. 
forfatter

(Foto: Producent)

https://www.youtube.com/watch?v=Ym3LoSj9Xj8

Love – Premiere på Netflix d. 19. februar
Judd Appatow, Paul Rust og Lesley Arfin har skabt, skrevet og executive produceret Love. I den romantiske komedieserie møder vi den flinke fyr Gus (Paul Rust) og den vilde pige Mickey (Gillian Jacobs), som fører os med ind i ungdommens ydmygelser, kærlighed, venskaber og andre ting, man til tider gerne vil undgå.

House of Cards – sæson 4 – premiere på Netfix d. 4. marts
Kevin Spacey og Robin Wright er snart tilbage I rollerne som Frank og Claire Underwood.

Marseille –  Premiere på Netflix d. 5. maj
Marseille er ny fransk politisk serie, der er skrevet af Dan Franck og har Gérard Depardieu i hovedrollen som byens borgmester, der efter 20 år på posten er ved at forberede sig til sit sidste kup ved kommunalvalget.

Orange is the New black – 4. sæson – Premiere på Netflix d. 17. juni
Nu kommer der endnu en sæson med de seje kvinder fra Litchfield. Den anmelderroste og prisvindende serie har Taylor Schilling i hovedrollen som Piper.

https://www.youtube.com/watch?v=zejyzr5vW3A

The Get Down – Første del får premiere d. 12. august på Netflix
The Get Down er ny hip hop-serie produceret af Baz Luhrmann (Moulin Rouge, Romeo + Juliet, The Great Gatsby). Serien foregår i 1970’ernes New York City. Her følger vi en gruppe drenge, der klarer den hårde hverdag med verbale ordspil, dans og spraydåser.

The Ranch – Premiere på Netflix d. 10. april 
Efter et mislykket forsøg på en professionel karriere i amerikansk football vender Colt (Ashton Kutcher) hjem til familiens ranch i Colorado. Her står han ansigt til ansigt med blandt andet sin far og bror, som han ikke har set i 15 år. Serien er produceret af Don Reo (Two and a half men).

Unbreakable Kimmy Schmidt – 2. sæson – Premiere på Netflix d. 15. april
Efter at have boet i en sekt i 15 år beslutter Kimmy sig for at starte på en frisk i New York City. Med kun en rygsæk, et par sneakers og et par bøger under armen er hun klar til at opleve en verden hun ikke engang troede fandtes mere. I rollen som Kimmy Schmidt ses Ellie Kemper (The Office).

Marvel’s Jessica Jones – 2. sæson får premiere i 2016
Marvel’s Jessica Jones vender tilbage med en anden sæson. Krysten Ritter ses i hovedrollen som Jessica Jones, der efter en kort karriere som superheltinde prøver at opbygge en karriere som privat detektiv i New York. Melissa Rosenberg (Twilight, Dexter) er executive producer på serien.

Skærmbillede 2016-01-18 kl. 17.17.52

Flaked –  Premiere på Netflix d. 11. marts
Flaked er den tragikomiske historie om Chip, der spilles af Will Arnett. I sin egen lille “verden” i Venice I Californien vikles Chip ind i et spind af løgne omrking hans image, der langsomt trævles op.

Kong: King of the Apes – Premiere på Netflix d. 15. april
Nu kommer den animerede klassiker i en moderne udgave. Det foregår i 2050 i fremtidens San Francisco.  Kong er fortsat den stærkeste skabning på jorden og hans menneskelige træk gør ham til en ikonisk helt. Men farer lurer lige om hjørnet …

Grace and Frankie – 2. sæson – Premiere på Netflix d. 6. maj
Jane Fonda og Lily Tomlin er tilbage som Grace and Frankie – to kvinder hvis liv pludselig forandrer sig helt, da deres mænd springer ud som homoseksuelle. Begge mænd forlader deres koner til fordel for hinanden – og nu må Grace og Frankie stå sammen. Serien er executive produceret af Marta Kaufman (Friends).

Word Party – Premiere på Netflix d. 3. juni
I Word Party følger vi fire små søde babydyr, der synger, danser og leger. Showet er for for Netflix’ yngste medlemmer, der kan deltage aktivt, og, ligesom figurerne i showet, også selv kan lære en masse ord.

Stranger Things – Premiere på Netflix d. 15. juli
Stranger Things er en ny dramaserie instrueret af brødrene Matt og Ross Duffer. En ung dreng forsvinder på mystisk vis og straks bliver politi, venner og familie rodet ind i et stort mysterium.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.