TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Chromecast med Google TV lanceret i Danmark

Fra i dag kan Googles nye Chromecast forudbestilles i Danmark. Den byder blandt andet på fjernbetjening og Google TV. Fra 21. juni er den at finde i butikkerne.

forfatter
Publiceret 31/05/2022 - 12:47

I virkeligheden er den nye Chromecast med Google TV ikke helt ny, for den har kunnet købes i udvalgte lande siden 2020.

Det nye er, at produktet nu bliver officielt tilgængeligt i Danmark, inklusive danske streamingtjenester som YouSee og DRTV.

Chromecast med Google TV
Fysisk er Chromecast med Google TV meget lig sine forgængere: Designet er kompakt og spinkelt og i farven snow. (Foto: Google)

Fra og med i dag kan enheden forudbestilles på Google Store, inden den 21. juni bliver tilgængelig i butikkerne.

Udover YouSee og DRTV giver den nye Chromecast brugerne adgang til alverdens streamingtjenester – f.eks. Apple TV+, YouTube, Netflix, Disney+, HBO Max og Viaplay – og man har adgang til yderligere 6.500 Android-apps via Google Play.

Chromecast med Google TV
Google TV byder på en ny brugerflade, som samler dit yndlingsindhold samt personlige anbefalinger på ét sted, så man ikke er nødt til at åbne hver enkelt streaming-app for at beslutte sig for, hvad man vil se. (Foto: Google)

Google TV byder på en ny brugerflade, som samler det mest populære indhold fra dine streamingtjenester på ét sted, og samtidig kommer den nye Chromecast for første gang med en fjernbetjening, så du kan klikke dig vej gennem menuerne. Samtidig har den en dedikeret Google Assistent-knap, så brugerne kan søge efter film, serier eller musik med stemmekommandoer.

Chromecast med Google TV
Via fjernbetjeningen kan man stemmestyre Google TV med Google Assistent. Fjernbetjeningen byder også på to forprogrammerede knapper til hhv. YouTube og Netflix. (Foto: Google)

Chromecast med Google TV kan streame indhold med en opløsning på op til 4K HDR med 60 frames i sekundet. Desuden understøtter den Dolby Vision. Enheden tilsluttes dit TV via HDMI.

Det nye Chromecast koster 529 kroner.

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

4 uger 39kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 672 kr
(du sparer 216 kr)
12 Måneder 895kr
(med 11 utgaver af magasinet)
Annonce
forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv en kommentar

Lyd på ingen plads Indbygningshøjttalerne DALI Phantom K-60 LP kræver stort set ingen indbygningsplads i dybden.
Det bedste Sony-køb? Sonys mellemste soundbar giver den en ekstra skalle med overbevisende surround-lyd. Men hvor god er HT-A5000 i forhold til Sonos Arc?
Her er det nye Apple TV 4K En ny version af Apples populære TV-boks kommer d. 4. november – med en glædelig nyhed for ejere af nyere TV-modeller fra Samsung!
Marantz Cinema: Friskere udseende - heftigere lyd? Marantz Cinema-serien består af nye, integrerede surround-forstærkere, samt separat processor og 16-kanals effektforstærker - og med et udseende, man bestemt ikke har lyst til at gemme væk.
Comeback for Sonys bedste surroundhøjttalere Sonys populære surroundhøjttalere har været svære at få fingrene i, men nu har de fået en ny forhandler.
Laserskarpt biografbillede Markedets mest overkommelige laserprojektor med ægte 4K-opløsning er nøjagtig så fantastisk, som det lyder.
Følg Lyd & Billede