TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

B&O BeoLab 12 nu også i hvid

Den flade væghøjttaler fra Bang & Olufsen kommer i en hvid udgave og passer nu ind i endnu flere stuer.

forfatter
Publiceret 09/05/2012 - 11:46

Bang & Olufsen lover med de aktive BeoLab 12 ”kraftig akustisk ydelse i intelligent design, som er formet efter væggen og giver interiøret i endnu flere hjem glæde af den enestående lyd”. Nu kommer den nemlig i hvid udførelse, foruden aluminium.

B&O er gået hårdt ind for at fusionere form og funktion med BeoLab 12, som vil se smuk ud med hvilken som helst vægmonteret fladskærm. Højttalerne er virkelig lækre, og nu da de også kommer i hvid, vil modellen kunne pryde endnu flere interiør.

Voksende interesse
Vægmonterede højttalere er af voksende interesse blandt interiørbevidste. Stadig færre ønsker store højttalere, og med mindre du har bygget højttalerne ind i væggen, er flade, væghængende væghøjttalere det mest attraktive for mange. Specielt når vi taler baghøjttalere i en flerkanalsopsætning. Da kan du endelig få højttalere bag dig, uden at måtte trække sofaen langt ud fra bagvæggen (et lille stykke bliver nødvendigt, for at alle i sofaen skal kunne høre lyden godt fra begge baghøjttalere).

Ulempen med flade væghøjttalere er, at lyden sjældent er vældig fyldig og involverende. Det lover Bang & Olufsen ikke er tilfældet med BeoLab 12.

Lanceringen af B&O´s væghøjttalere i hvid er ifølge produktchef Michael Jensen ”et resultat af et stærkt behov i markedet, og giver de der elsker god lyd i hjemmet endnu flere indretningsalternativer.”

BeoLab 12 koster 33.000 kroner for et par, inkluderet vægbeslag. B&O lover fyldig bas, men hvis du alligevel skulle ønske en subwoofer, er BeoLab 11 til 13.000 et naturligt alternativ.

Bang-olusen.com

B&O BeoLab 12 har den karakteristiske linse, som spreder diskanten jævnt ud i rummet.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
Se Sonys nye 4K-projektorer Sonys nye 4K-projektorer lover den ultimative hjemmebio-oplevelse og tilbyder bl.a. laserlys til en helt ny pris.
Tag billedet med dig overalt Samsung The Freestyle er en smart projektor, når man har brug for hurtig og nem videounderholdning i stort format – men den har også nogle begrænsninger.
McIntosh opdaterer MX100 med Control4 Nu kan du integrere hjemmebioprocessoren i dit smarte hjem.
Ny Blu-ray-afspiller fra Reavon Den nye UBR-X110 er blevet opgraderet med mulighed for at afspille SA-CD’er.
Vanvittig surround-processor fra McIntosh MX180 A/V Processor understøtter 8K-video.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend