Nyhed

Bluesound-soundbar kan nye tricks

Pulse Soundbar 2i får AirPlay 2 og kan spille højopløst lyd via lydreturen med eARC.

(Foto: Producent)

Eftersom udviklingen fortsætter, er det på tide, at en god soundbar får en længe ventet opgradering. For Bluesound Pulse Soundbar er et monster af en soundbar, der giver kraftig og rigtig god lyd uden behov for en subwoofer.

Nu har soundbaren fået en opgradering. Den nye Pulse Soundbar 2i understøtter AirPlay 2 og kan dermed indgå i et AirPlay multirums- og smart home-system, stemmestyret med Apples stemmeassistent Siri.

eARC

Desuden understøttes den udvidede lydreturkanal eARC nu. Med ARC kan du få lyd fra tv’et tilbage via det samme kabel, som er sluttet til soundbarens HDMI-udgang, mens den originale version har begrænset båndbredde og ikke understøtter højopløst lyd.

På den måde overgår Pulse Soundbar 2i også Samsung HW-N960, vores hidtidige favorit blandt soundbars. Men hvor Samsung har trådløse baghøjttalere og understøtter ægte 3D-lydformater som Dolby Atmos og DTS:X, der også tilføjer en dimension af lyd i højden, gør Bluesound Plank ikke dette. Vi siger dog ja tak til understøttelse af både Dolby TrueHD og DTS HD samt lydformater helt op til 24 bit/192 kHz.

Hvis du ikke synes, at Pulse Soundbar 2i har bas nok alene, kan den trådløse subwoofer Pulse Sub tilsluttes, og et par Pulse Flex 2i kan bruges som trådløse baghøjttalere for at få ægte surround-lyd.

Pris og tilgængelighed

Bluesound Pulse Soundbar 2i koster ca. 7.000 kroner, når den kommer i butikkerne den 15. november. Vælg imellem sort og hvid.

 

Les videre
Exit mobile version