TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Yamaha får Spotify

I begyndelsen af november vil alle Yamahas surroundreceivere, fra og med RX-V673 og opefter, få indbygget Spotify.

forfatter
Publiceret 12/10/2012 - 10:35

Alle ejere af nye Yamaha-receivere, fra model RX-V673 og opefter, kan i begyndelsen af november glæde sig over Spotify-opgradering. Det betyder, at hvis du har en Spotify-konto, kan du få direkte adgang til musikken, dine egne og andres spillelister direkte, uden at tilslutte en computer.

Med mindre du bare skal sætte en spilleliste i gang, enten din egen eller en, som er anbefalet på forsiden, er det lidt besværligt at bruge Spotify uden tastatur. Derimod bliver det langt nemmere med Yamahas fjernbetjeningsapp til bærbare Apple- eller Android produkter. Så kan du søge efter alt den musik, du ønsker, med et virtuelt tastatur på den trykfølsomme skærm.

Det er først og fremmest en god nyhed for Android-brugere, da alle med iPhone eller iPad i forvejen kan bruge Spotify-app´en på mobilen eller tablet og streame til receiveren via AirPlay.

Men vi synes alligevel, at Spotify er en velkommen udvidelse af Yamaha-produkterne.

Eksisterende receivere bliver automatisk opgraderet
Spotify lanceres som nævnt i begyndelsen af november og bliver tilgængelig for alle ejere gennem en opgradering af receiverens software. Er receiveren tilsluttet netværk, vil den automatisk opdatere sig selv, når ny software er tilgængelig, uden at brugeren behøver at tænke på det.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!
Tangent-forstærkersæt får premiere på High End-messen i München Danske Tangent er har lavet et diskret forstærkersæt. Men både størrelsen og prisen er mindre end forventet.
De ti bedste high-end-forstærkere lige nu Her finder du de ti af de bedste integrerede high-end-forstærkere lige nu.
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
CD-afspiller med vakuumrør McIntosh MCD12000 bruger rør i signalvejen.
Tre budgetvenlige pladespillere fra Pro-Ject Pro-Ject E1 kommer bl.a. i en version med Bluetooth.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend