TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Trådløs streamer fra Auralic

Auralic Aries Mini er en trådløs streamingenhed, der kan bruges sammen med en DAC eller tilsluttes dirkete til din forstærker.

Den kompakte streamer  deler alle soft- og hardware-funktioner med den originale Aries, men er desuden udstyret med  analoge udgange, så den kan tilkobles direkte til en analog forstærker.

Enheden kan streame højtopløst musik trådløst ved stort set alle samplingfrekvenser, selv den seneste Quad-Rate DSD og DXD. Den kan bruges med en NAS-server eller en ekstern USB-harddisk.

Aries Mini forhandles af Studiosound, hvor den koster 4.990 kr., men den kan fås til 4.090 kr. ved bestilling inden 10. oktober.

Fakta

  • Processor: Quad-Core ARM Coretex-A9 processor, 1 GHz.
  • Streamingtjenester: Lokal uPnP/DLNA fra NAS, AirPlay, Songcast, TIDAL, Qobuz og Internetradio. Kan udstyres med intern HDD/SSD
  • Filformater: AAC, AIFF, ALAC, APE, DIFF, DSF, FLAC, MP3, OGG, WAV, WV og WMA
  • Samplingfrekvenser: PCM (44,1 kHz – 384 kHz / 16-32 bits), DSD64, DSD128, DSD256
  • Indgange: RJ45 Ethernet, Wi-Fi (dualband), USB 2.0 (ekstern disk)
  • Udgange: USB 2.0 (DAC), koaksial, optisk, RCA

www.Studiosound.dk

 

Skriv en kommentar

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.