TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Trådløs multiafspiller fra Mark Levinson

Du får både en cd/SACD-afspiller med indgange til alle dine digitale lydkilder og en modtager til streamingtjenester.

Med Wi-Fi, Bluetooth og Tidal indbygget er Mark Levinson № 519 en særdeles interessant cd-afspiller til lydentusiaster med en stor cd-samling. Især for dem, der har taget streamingtjenester til sig i form af Tidal og Spotify Connect.

Alt dekodes gennem en 24-bit, 192 kHz digitalkonverter fra ESS (Sabre32 Reference) med PCM- og DSD-support.

Det hele styres af en lille indbygget Linux-computer, og SACD/cd-afspilleren har omfattende støtte for streamingtjenester. Spotify Connect og Tidal er allerede nævnt. Ud over disse understøttes Qobuz, Deezer, Rhapsody og Napster – og det indbyggede Clari-Fi-kredsløb forbedrer lyden af ​​komprimerede lydfiler som MP3 og AAC.

Læs også: En af verdens bedste forstærkere.

Med den indbyggede DAC følger også en række indgange til digitale lydkilder. Seks stykker faktisk – med USB, optisk, koaksial og balanceret forbindelse.

Afspilleren har også indbygget forforstærker med analoge lydudgange, Ethernet-port, og tre digitale udgange.

Foto: Harman
Foto: Harman

Et par måneder før spilleren er i butikkerne, kommer også en ny forforstærker kaldet № 526. Der er også en indbygget 24-bit, 192 kHz digitalkonverter med seks digitale indgange på afspilleren, samt en række analoge lydindgange.

Mark Levinson 526 PreAmplifier. Foto: Harman
Mark Levinson 526 PreAmplifier. Foto: Harman

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.