NYHED

Trådløs med tovejs Bluetooth

Den integrerede ECI 80D får Bluetooth.
forfatter

Norske Electrocompaniet er tilbage med deres første integrerede forstærker i flere år. Den kommende ECI 80D er skræddersyet til den moderne musikentusiast og tilbyder både analog og digital tilslutning af lydkilder – såvel som Bluetooth.

Tovejs HD Bluetooth, faktisk. Man kan streame musik til forstærkeren fra mobiltelefonen eller streame fra den til et par Bluetooth-hovedtelefoner.

(Foto: Electrocompaniet)

Som man kan se, har forstærkeren traditionel indgang til pladespiller med Moving Magnet-pickup (MM), men også et par analoge indgange til ekstra lydkilder. Desuden har den en hovedtelefonudgang på bagsiden samt fem digitale indgange. To koaksiale og tre optiske.

Forstærkeren yder 80 watt pr. kanal i 8 ohm og 150 watt i 4 ohm, og skulle ifølge Electrocompaniet både være kraftig og dynamisk og kunne drive et bredt udvalg af højttalere.

Designet er klassisk Electrocompaniet med messingfarvede knapper og plexiglasfront. (Foto: Electrocompaniet)

Der er ikke netværkstilslutning eller USB-indgang, men kombinationen af Bluetooth og digitale indgange gør ECI 80D til et spændende alternativ til tilsvarende forstærkere fra Hegel, Rotel og Denon.

Electrocompaniet ECI 80D er til salg fra oktober 2019, prissat til konkurrencedygtige 2.499 euro (knap 19.000 kroner).

(Foto: Electrocompaniet)

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.