data-srcset

Branchenyt

B&O-direktør Tue Mantoni stopper med udgangen af juni.

Tue Mantoni, som har været øverste chef for Bang & Olufsen i fem år, forlader virksomheden til juli. Her afløses han i chefstolen af Henrik Clausen, som kommer fra Telenor.

I en selskabsmeddelelse udsendt her til morgen takkes Tue Mantoni for sit bidrag til Bang & Olufsen. Manotini blev i sin tid ansat med et løfte om at forbedre B&O’s indtjening. I stedet har firmaet været gennem en række stormfulde år med røde tal på bundlinien og frasalg af flere divisioner. Et årelangt forsøg på at finde en køber til det 90-årige firma er heller ikke lykkedes. Alligevel er der ikke tale om en fyring. I meddelelsen fortælles det, at Mantonis afgang har været under planlægning i et stykke tid, og at det er hans eget ønske at træde tilbage.

Bang & Olufsen er et fantastisk selskab, og jeg tror meget på dets fremtid. Jeg har ingen om at fortsætte mit liv som topchef på nuværende tidspunkt. Mine fremtidsplaner omfatter et stort ønske om øget fleksibilitet, som vil give mig mulighed for at vie mere tid til en række spændende opstartsprojekter samt en håndfuld bestyrelseshverv i Danmark og udlandet,” siger Tue Mantoni i meddelelsen.

Den nye topdirektør, Henrik Clausen, er i dag vicedirektør for strategi og digital hos Telenor. Han har boet i Asien i seks år, men flytter til Danmark, når han tiltræder jobbet 1. juli.

Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Læs også

 data-srcset

Nye radioer fra JBL

Nej, lineær radio er skam ikke dødt. Det vil JBL bevise med deres bærbare Tuner 2 og Tuner XL.

 data-srcset

HBO Max lanceret i USA

I dag er der premiere på HBO og WarnerMedias nye streaming-tjeneste i USA. Kan HBO Max blive en værdig Netflix-udfordrer?

 data-srcset

Tilpas dit gaming-lydkort

Nej, det hedder ikke Pure Edition, fordi RGB-lyset er fjernet på Sound BlasterX AE-5 Plus. Tværtimod: Her er der lys i alle ender og kanter.