Technics SL-1210 MK7R

Red Bull BC One-pladespilleren kommer i begrænset antal.

Den ikoniske SL-1210 er kommet i mange versioner, og vi testede for nylig den seneste med overbevisende resultat. Nu kommer der endnu en udgave, denne gang i et begrænset antal. Men bortset fra nogle kosmetiske ændringer er SL-1210 MK7R den samme Technics-pladespiller, som vi kender.

Denne specialudgave er lavet til Red Bull BC One, som er en international breakdance-konkurrence, og har logoet fra konkurrencen både på selve pladespilleren og på filtmåtten på pladetallerkenen.

(Foto: Technics)

Pickup-huset er rødlakeret, og armen er guldfarvet, men teknisk set er Red Bull BC One-versionen magen til en almindelig SL-1210 MK7. Med S-formet arm, højdejustering, pitch-kontrol, reverse-afspilning, stroboskop og samme kerneløse motor.

Technics SL-1210 MK7R kommer på markedet her i september i et ukendt, men begrænset antal.

(Foto: Technics)
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Har du købt et nyt TV til gaming for nylig? Vi viser dig, hvordan du aktiverer de bedste og hurtigste spilindstillinger til PS5 og Xbox!
  I disse dage udrulles den nyeste Android-version til et stort antal smartphones. Check på listen, om din mobil snart får Android 11.
  Qualcomm har i forbindelse med Snapdragon Tech Summit lanceret efterfølgeren til Snapdragon 865. Den nye Snapdragon 888 vil være at finde i adskillige Android-flagskibe i 2021.
  Lad dig ikke narre af størrelsen – Phono Box RS2 har alt, hvad en vinylentusiast har brug for.
  Har du lige købt et nyt 4K-TV? Så kan du indvie det med WHAM!’s “Last Christmas” i remastered 4K-version!
  Stereoanlægget i Jimi Hendrix’ soveværelse i London lyder nu, præcis som det gjorde, da han lyttede til det.
  Det her har de aldrig gjort før, i hvert fald ikke på denne måde.
  Alle vil have hårde pakker til jul, også vi. Derfor har vi sammensat den fedeste ønskeliste, vi kunne komme på.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Linn Majik DSM

  Vejl.pris 27000 kr Stue- og familievenlig alt-i-en-løsning

  Sbooster BOTW MKII

  Vejl.pris 2650 kr Klippefast strømforsyning

  Linn Klimax DSM/2

  Vejl.pris 145000 kr Når musik er selve livet

  Marantz SACD 30n

  Vejl.pris 21499 kr Netværksafspiller med DAC og CD-afspiller
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.