TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Technics SL-1210 MK7R

Red Bull BC One-pladespilleren kommer i begrænset antal.

Den ikoniske SL-1210 er kommet i mange versioner, og vi testede for nylig den seneste med overbevisende resultat. Nu kommer der endnu en udgave, denne gang i et begrænset antal. Men bortset fra nogle kosmetiske ændringer er SL-1210 MK7R den samme Technics-pladespiller, som vi kender.

Denne specialudgave er lavet til Red Bull BC One, som er en international breakdance-konkurrence, og har logoet fra konkurrencen både på selve pladespilleren og på filtmåtten på pladetallerkenen.

(Foto: Technics)

Pickup-huset er rødlakeret, og armen er guldfarvet, men teknisk set er Red Bull BC One-versionen magen til en almindelig SL-1210 MK7. Med S-formet arm, højdejustering, pitch-kontrol, reverse-afspilning, stroboskop og samme kerneløse motor.

Technics SL-1210 MK7R kommer på markedet her i september i et ukendt, men begrænset antal.

(Foto: Technics)

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.