Nyhed

Technics SC-C70 MK2 får bedre lyd og flere funktioner

Technics forbedrer testvinderen.
forfatter

Små bordhøjttalere er som regel ikke særlig gode. Men der er undtagelser. En af dem er Technics SC-C70, som blev testvinder i vores gruppetest af kompaktanlæg for to et halvt år siden. Nu er efterfølgeren her, og den lover at være endnu bedre og lidt mere brugervenlig.

Den kompakte bordhøjttaler er en af meget få, som kombinerer streaming og CD-afspiller i ét og samme kabinet. Technics-højttaleren er dermed meget mere end bare en højttaler – det er et stereoanlæg i en kompakt indpakning.

(Foto: Technics)

Her får man altså CD-afspiller, internetradio og Bluetooth-streaming eller – hvis man vil have endnu bedre lyd – streaming med Wi-Fi over netværket via Ethernet.

Den nye MK2-udgave har desuden fået indbygget AirPlay, understøttelse af Google Assistant og Chromecast, og ud over Spotify og Tidal har anlægget også Deezer integreret. DAB+ og FM-radio er ligeledes indbygget, ligesom i forgængeren SC C70.

(Foto: Technics)

Technics-anlægget understøtter også multirumslyd, og man kan koble TV-lyden til via den optiske indgang.

App-styringen er forbedret, og det samme er Space Tune-algoritmen, der justerer lyden fra anlægget til rummet med en fiks kalibreringsløsning. Som også er inkorporeret i SC-C70 MK2.

(Foto: Technics)

Men lyden er også blevet bedre, med nye diskant-enheder og en ny bas-enhed samt en forbedret akustisk linje foran enhederne, som giver en mere lineær spredning af lyden i rummet. Technics’ særlige JENO-motor og adaptiv fasekalibrering af lyden (LAPC) er også om bord.

Og så kan man vælge sine mest anvendte lydkilder med ni forudindstillinger, så de kun kræver et knaptryk at starte.

(Foto: Technics)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.