Search
Generic filters

Styr forstærkeren med telefonen

Rotel lancerer en ny serie med DAB-radioer og trådløse forstærkere.

Sammen med kendte mærker som NAD har Rotel længe har været kendt som en producent, der er bedre end de fleste til at bygge produkter, der giver stor værdi for pengene. Takket være lidt finere designdetaljer, er de blevet opfattet som lidt mere forfinede end NAD – og vi har sjældent været i stand til at klage over hverken byggekvaliteten eller lydkvaliteten.

Det er derfor glædeligt, at Rotel har afsløret, at de er klar med en hel række af nye produkter. Og i takt tidens stil er forstærkere udstyret med både pladespillerindgang og streaming.

Foto: Rotel
Foto: Rotel

Dette gælder dog ikke den enkleste forstærker, A10, som leverer 40 watt og har pladespillerindgang, men altså ikke streaming. Den koster omkring 4.000 kroner, og ses herunder:

Foto: Rotel
Foto: Rotel

Fordobler du prisen, kan du få streaming med i købet, samt et helt anderledes design. A12 kaldes den, og den har tillige større strømforsyning, højere effekt (60 watt), USB-port til digital lydkilder med op til 24 bit/192 kHz, samt Bluetooth-streaming.

Forstærkeren har analoge lydindgange samt coaxial og optisk digitalindgang – plus pladespillerindgang. Og den kan styres med en app.

Foto: Rotel
Foto: Rotel

Topmodellen A14 er næsten magen til af ydre, men koster ca. 10.500 kroner. Udgangseffekten er 80 watt, og der er en mere avanceret DAC, der understøtter signalbehandling op til 32 bit/768 kHz. Den håndterer også DSD-filer.

Det gør cd-afspilleren CD13 til gengæld ikke. Den er en naturlig partner for forstærkerne, og egnet for de, der har en cd-samling, og gerne vil ofte ca. 5.600 kroner på at få den gengivet godt. Det er en ren cd-afspiller uden digitalindgang, men er i stedet lavet til at lyde så godt som muligt med cd’er – ligesom Rotel spillere har gjort det i årevis. Lige siden de lancerede deres første, RCD 855, så helt tilbage i 1989.

Foto: Rotel
Foto: Rotel

Ikke nok med det. Rotel lancerer også hele to DAB-modtagere, begge med støtte for både FM og DAB+. T11 er mindste til ca. 4.000 kroner. Den mere overdådige T14 til ca. 6.800 kroner tilbyder trådløs streaming med DTS Play-Fi-teknologi og app-styring med streamingtjenesterne Spotify, Pandora, Tidal, Rhapsody, Amazon Music og Deezer.

En ren streamingboks til de, der mener, at radio er så vigtigt, at de er villige til at betale for at få den bedste lyd.

Foto: Rotel
Foto: Rotel

Rotel forventer, at de nye komponenter er  i butikkerne til oktober.

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Så er det officielt. OnePlus lancerer sin næste mobil om tre uger.
  I dag kom traileren til den første norske originalfilm fra Netflix: Kadaver.
  Med Netatmo Smart Video-dørklokke kan du se, hvem der ringer på, og tale med dem hvor som helst fra.
  Kompakt high-end med kræfter nok.
  Endnu en svensk originalserie på vej fra streaming-giganten.
  SteelSeries Arctis 9 er et trådløst headset med surround-lyd, der duer til både PC og PlayStation.
  GoPro Hero9 Black har 5K-video og endnu bedre videostabilisering – og har endelig fået selfie-skærm.
  Et nærmere kig på den nye Xbox, både udenpå og indeni.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Vera Audio P400/1000

  Vejl.pris 23000 kr Når sandheden skal frem

  Electrocompaniet ECI 80D

  Vejl.pris 18967 kr Varm og dejlig klang

  NAD M33

  Vejl.pris 36999 kr Sjov, klog og stærk

  Technics SL-1210GAE Limited Edition

  Vejl.pris 35995 kr Legendarisk pladespiller
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.

  Nu kan du downloade Disney+

  Disneys nye streaming-tjeneste er omsider tilgængelig til
  download på en række forskellige platforme. Her finder du den!   
  Læs mere >>
  close-link