TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Rega fejrer 40 år med specialmodel

RP40 Anniversary Edition skal laves i et mindre antal og markerer Regas 40-årsjubileum. En fintrimmet motor og strømforsyning er bare noget af det, som gør RP40 unik.

forfatter
Publiceret 26/06/2013 - 17:04

Spilleren markerer Regas 40 år som pladespillerproducent. Og laves kun i år og i et begrænset antal. RP40 Anniversary Edition er baseret på RP3 og RP6, men små detaljer og en specialtrimmet TT PSU strømforsyning gør RP40 unik.

Rega-40-logo

Den leveres med en hvid Elys40 MM-pickup, en rød filtmåtte og en speciallavet drivrem i rød silikone, som er støbt med samme teknik som drivremmen i Regas kommende referencespiller, Naiad.

RegaRP40_40-PU

Den separate strømforsyning er håndjusteret for at matche motoren i spilleren perfekt. En proces, som sædvanligvis er reserveret Regas dyrere spillere som RP8.

RP40 er tilgængelig til efteråret og sælges efter princippet først til mølle.

Fakta:

  • Specialtrimmet TT-PSU strømforsyning
  • Eksklusiv rød drivrem og rød filtmåtte
  • Eksklusiv Elys40 MM pickup
  • Modvægt i rustfrit stål
  • Aluminiumsfødder og matchende forstærkninger
  • Specielt titanfarvet chassis

Rega-RP40-Anniversary-Edition-Turntable

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
2 Kommentarer
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sådan en kunne vi da godt tænke os! Den nye pladespillerreference MoFi MasterDeck og RIAA-trinet MasterPhono kunne vi godt tænke os i vores stereorack.
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend