Nyhed

Redesignet Ruark R1 MK4

Ruark forbedrer deres testvinder, men glemmer en vigtig ting.
forfatter

De startede som højttalerproducent, og det kan man mærke på lyden fra Ruarks radioer. De lyder simpelthen bedre end konkurrenterne. Det gør den her sandsynligvis også – den fjerde udgave af testvinderen R1, som vi har testet flere gange med glimrende resultater.

Den nye R1 Mk4 er komplet redesignet med et nyt kabinet, en selvudviklet højttaler-enhed og mulighed for batteripakke. Som burde være inkluderet i prisen, efter vores mening.

Ruark-radioen har selvfølgelig DAB-radiomodtagelse, men den har også Bluetooth til trådløs streaming samt batteri-backup til alarmen, som man kan indstille på hjulet og knapperne på toppen.

(Foto: Ruark)

Selv om designet med lameller foran højttaleren og farvevalget i mørk valnød (Espresso) og cremehvid ser meget retro ud, er radioen meget moderne indeni.

Et stort OLED-display viser tydeligt, hvad man lytter til, og radioen har både hovedtelefonudgang og indgang til ekstern lydkilde. Den har også USB-opladning af mobilen.

Men batteri har den altså ikke. Dermed er den ikke helt bærbar.

Ruark-radioen er i butikkerne til december, og prisen bliver ca. 2.400 kroner.

(Foto: Ruark)

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.