Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Philips’ bud på årets konfirmationsanlæg

Forårets konfirmander springer ud i de kommende uger. Og det skal ske med fuld musik.

Skrevet af / 02/03/2016 - 12:03
Philips’ bud på årets konfirmationsanlæg

Der har siden hi-fi’ens barndom været en nær forbindelse mellem konfirmationen og det første musikanlæg købt for egne penge. Den tradition vil Philips/Gibson gerne være med til at holde i hævd.

Philips har tre bud på konfirmationsanlægget anno 2016, til priser fra 300 kroner til 18.000 kroner. Vælger man den dyreste løsning, får man – ud over 150 kg hardware – et gigantisk LED-lysshow med.

Fælles for de tre er, at konfirmanden og vennerne kan streame favoritmusikken fra smartphonen til højtalerne og på den måde dele musikken på en hurtig og nem måde,” siger Account Manager John Bundgaard fra Gibson Brands, der står bag Philips’ audioprodukter.

I hånden og under armen
Det mindste og billigste bud hedder BT50 og koster 299 kroner. Det er en Bluetooth-højtaler på blot 61 x 76 x 61 millimeter og en vægt på 100 gram. Højtaleren har en effekt på 2 watt RMS, og den oplades via et mikro-usb-stik. Ud over trådløs Bluetoothforbindelse kan man også tilslutte et analogt lydkabel.

Foto: Philips/Gibson
Foto: Philips/Gibson

PX840T (artikelbilledet øverst) er en helt ny ghettoblaster på en halv meter i længden og 50 watt RMS i højden. Man kan streame musik via Bluetooth eller bruge den indbyggde cd-spiller eller radioen med FM og AM(!). “Dynamic Bas Boost” sætter ekstra skub i lyden, og som kronen på værket er der også et lysshow om bord med lyd, der følger rytmen. Prisen er 1.799 kroner.

Partymaskine med 260.000 farver
Hvis der skal være fest på værelset, koste hvad det vil, har Philips også hvad de selv betegner som den ultimative partymaskine, NTRX900.

Udgangseffekten er i følge pressemeddelelsen 3.600 watt RMS med tre trins dynamisk basforstærkning og en indbygget 20″ subwoofer til at give endnu bedre (mere) bas!

Man kan afspille cd, radio, mp3/WMA fra usb-stik eller streame musik via Bluetooth. Og karaoke klare den også. Auto-DJ-funktionen mikser numrene på usb-drevet, og man kan tilføje lydeffekter med DJ-kontrolhjulet, crossfade mellem numre. Og så er der LED-lysshowet, der kan levere 260.000 farver, der flimrer, blinker og bølger i takt til musikken og det valgte tema. Og er det alligevel lidt for tamt, trykker man blot på NX-basknappen.

Anlægget koster 17.999 kroner. Men så får man også et anlæg, der kræver en ladcykel at have med sig. Hver af højttalerne er over en meter i højden, og vejer knap 70 kg. Og så er der hovedenheden.

Foto: Philips/Gibson
Philips partyanlæg er pris- og effektmæssigt oppe i et område, hvor de skal konkurrere med professionelle anlæg. Foto: Philips/Gibson

 

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Goldmund effektforstærker: Men spørg ikke om prisen ...

En forstærker for drømmere

Vinyl sætter ny rekord

Komplet anlæg i retrostil

Pladespiller med plug and play

Nyt fra schweiziske Soulution

Rogers LS3/5A - klassikeren vi ikke glemmer

En klassiker vi ikke glemmer

Da hi-fi var en livsstil

Noget helt særligt til din pladesamling

Nu kan du linke til alle musiktjenester på én gang

Endelig en prisvenlig Roon-streamer!

0
Lyd & Billede
Scroll to Top