High-end

Besøg Gryphon-fabrikken i Ry i Midtjylland.
forfatter

Gryphon Audio Designs laver nogle af de mest attraktive (og største og mest kulsorte) high-end-produkter, du kan finde noget steds på kloden. Men hvor og hvordan bliver de eksklusive sager til?

Det kan en lille, udvalgt skare opleve ved selvsyn på tirsdag, d. 12 april fra kl. 17-20. Her har den danske distributør, Audiophile.dk, nemlig fået lov at invitere gæster til Gryphon-fabrikken, der ligger i Ry i Midtjylland.

Da antallet af pladser er stærkt begrænset, er det nødvendigt at kontakte distributøren og spørge om plads. Ud over mailadresse og telefonnummer vil de gerne vide lidt om hvilke produkter, man spiller på i forvejen.

På denne aften vil man kunne høre følgende Gryphon-udstyr:

Diablo 300 integreret forstærker med DAC, Scorpio CD-afspiller og højttaleren Pantheon.


For yderligere info, kontakt
info@audiophile.dk
Tlf.: 6072 8524 / 5099 9508

audiophile.dk

Annonce

gryphon-audio.com

Hvis du ikke bliver blandt de heldige, der får en plads, kan du læse om arrangementet i L&B, da vi vil være til stede og lytte med. Vi bringer desuden en test af Diablo 300 i vores aprilnummer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.
Annonce
Annonce

Læs også