TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Nyt og opgraderet fra AKG

AKG var naturligvis på plads på årets store dimse-messe og viste, at også de havde lidt nyt i ærmet.

forfatter
Publiceret 04/09/2012 - 09:53

Til oktober kommer et par nye in-ear hovedtelefoner med støjreduktion. K391NC, som de hedder, er i nydelig børstet aluminium, og det er selve stødreduktions-låsen også. Batteriet er genopladeligt, og siges at kunne klare 40 timer på en opladning. Knap 1.500 kroner kommer du til at betale for dem.Du kan måske huske K551? Den robuste hovedtelefon har nu fået en lille opgradering i form af flere farver samt mikrofon på ledningen. AKG lover åben lyd, men med lukket følelse, præcis som før opgraderingen.

K619 hedder efterfølgeren til K518 og har blandt andet bedre element og mikrofon på ledningen. Ydersiden af ørestykkerne ser ud som gamle vinylplader, noget som man naturligvis har tænkt vil tiltrække DJ´s, og den kan fås i seks forskellige farver. Prissedlen kommer til at ligge på 1.100 kroner.

forfatter

Åsa Warme Hallén

(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Endelig fylder Burmester hullet med 218 og 216 Det tog sin tid, men nu er to nye forstærkere klar.
Mød ARNE Svenske Engström laver deres første integrerede forstærker.
Skotske fynesser i München Fyne Audio viste fuld vintagestil på High End-messen i München.
Sådan en kunne vi da godt tænke os! Den nye pladespillerreference MoFi MasterDeck og RIAA-trinet MasterPhono kunne vi godt tænke os i vores stereorack.
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend