TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Nye radioer fra JBL

Nej, lineær radio er skam ikke dødt. Det vil JBL bevise med deres bærbare Tuner 2 og Tuner XL.

Der er stadig mange, der holder af at høre radio, og dem kan JBL glæde med to nye bærbare radioer, der kombinerer DAB og FM. Nemlig Tuner 2 og den større Tuner XL. Men selvfølgelig, hvis du hellere vil streame fra mobilen, så kan du også bruge Bluetooth til dét.

Begge radioer er vandtætte med IPX7-certificering, hvilket betyder, at de kan tåle at nedsænkes en meter under vand. Med andre ord er et skybrud til at leve med.

Perfekt balance mellem fest og finesse JBL Boombox 2 har afgjort kræfter nok til at genere andre folk i parken. Den lyder også forbløffende godt.
JBL Boombox 2 SPREAD

JBL Tuner 2 er en forbedring af den originale Tuner. Batterilevetiden er øget til 12 timer, og hvis vi skal JBL, er lyden også blevet bedre. JBL Tuner XL er den nye storebror i familien med 15 timers batteritid og kraftigere lyd.

JBL Tuner XL. (Foto: JBL)

Begge radioer har fem genvejsknapper til forhåndsvalgte radiostationer, og displayet skal være ekstra let læseligt.

De to JBL-radioer kommer til juni, og priserne bliver ca. 850 kroner for Tuner 2 og 1.200 kroner for Tuner XL (artikelbilledet).

dk.jbl.com

Skriv en kommentar

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.