Search
Generic filters

Nye radioer fra JBL

Nej, lineær radio er skam ikke dødt. Det vil JBL bevise med deres bærbare Tuner 2 og Tuner XL.

Der er stadig mange, der holder af at høre radio, og dem kan JBL glæde med to nye bærbare radioer, der kombinerer DAB og FM. Nemlig Tuner 2 og den større Tuner XL. Men selvfølgelig, hvis du hellere vil streame fra mobilen, så kan du også bruge Bluetooth til dét.

Begge radioer er vandtætte med IPX7-certificering, hvilket betyder, at de kan tåle at nedsænkes en meter under vand. Med andre ord er et skybrud til at leve med.

Læs også Perfekt balance mellem fest og finesse JBL Boombox 2 har afgjort kræfter nok til at genere andre folk i parken. Den lyder også forbløffende godt.
JBL Boombox 2 SPREAD

JBL Tuner 2 er en forbedring af den originale Tuner. Batterilevetiden er øget til 12 timer, og hvis vi skal JBL, er lyden også blevet bedre. JBL Tuner XL er den nye storebror i familien med 15 timers batteritid og kraftigere lyd.

JBL Tuner XL. (Foto: JBL)

Begge radioer har fem genvejsknapper til forhåndsvalgte radiostationer, og displayet skal være ekstra let læseligt.

De to JBL-radioer kommer til juni, og priserne bliver ca. 850 kroner for Tuner 2 og 1.200 kroner for Tuner XL (artikelbilledet).

dk.jbl.com

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Nyt Omen-tilbehør med Warp Wireless-teknologi.
  Efter at Bose måtte trække de første Sleepbuds tilbage på grund af problemer med batterierne, er der nye hørepropper på vej.
  Halo styrer dit B&O-anlæg med Bluetooth eller Wi-Fi.
  Amazon-ejede Ring har lanceret Always Home Cam, der har en helt unik egenskab: Det er en flyvende minidrone, der selv patruljerer dit hjem.
  Bliver Canons billigste professionelle videokamera.
  Lyden i KEF LS50 Meta og LS50 Wireless II skal være væsentlig forbedret med ny teknologi.
  “Det eneste, der er hurtigere end Ludicrous, er Plaid.”

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Pro-Ject X2

  Vejl.pris 8990 kr Analog vinylvinder

  Vera Audio P400/1000

  Vejl.pris 23000 kr Når sandheden skal frem

  Electrocompaniet ECI 80D

  Vejl.pris 18967 kr Varm og dejlig klang

  NAD M33

  Vejl.pris 36999 kr Sjov, klog og stærk
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.