Nye radioer fra JBL

Nej, lineær radio er skam ikke dødt. Det vil JBL bevise med deres bærbare Tuner 2 og Tuner XL.
forfatter

Der er stadig mange, der holder af at høre radio, og dem kan JBL glæde med to nye bærbare radioer, der kombinerer DAB og FM. Nemlig Tuner 2 og den større Tuner XL. Men selvfølgelig, hvis du hellere vil streame fra mobilen, så kan du også bruge Bluetooth til dét.

Begge radioer er vandtætte med IPX7-certificering, hvilket betyder, at de kan tåle at nedsænkes en meter under vand. Med andre ord er et skybrud til at leve med.

Læs også
Perfekt balance mellem fest og finesse JBL Boombox 2 har afgjort kræfter nok til at genere andre folk i parken. Den lyder også forbløffende godt.
JBL Boombox 2 SPREAD

JBL Tuner 2 er en forbedring af den originale Tuner. Batterilevetiden er øget til 12 timer, og hvis vi skal JBL, er lyden også blevet bedre. JBL Tuner XL er den nye storebror i familien med 15 timers batteritid og kraftigere lyd.

JBL Tuner XL. (Foto: JBL)

Begge radioer har fem genvejsknapper til forhåndsvalgte radiostationer, og displayet skal være ekstra let læseligt.

De to JBL-radioer kommer til juni, og priserne bliver ca. 850 kroner for Tuner 2 og 1.200 kroner for Tuner XL (artikelbilledet).

dk.jbl.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.
Annonce
Annonce

Læs også