Nyhed

Nye McIntosh-forstærkere med DAC

McIntosh hører til dem, som ikke opgraderer deres produkter i utide. Når det først sker, er det som regel store ændringer, som her:

Tidligere har vi skrevet om pladespilleren MT5 Precision og den nye digitale forforstærker D100, nu er turen kommet til de nyeste forstærkere. Alle med indbygget DAC, og med digitale indgange – også USB – for digitale lydkilder. Som de fleste af os trods alt oftest bruger.

Selv den nye forforstærker C2500 har en integreret DAC med støtte for 32-bit/192 kHz signalbehandling, som arbejder med ekstrem høj opløsning. Men resten af C500 er bygget op med vakuumrør, således at det er en rørforstærker med digitalkonverter. Og ikke nok med det. Den har også pladespillerindgang. For både MC og MM-pickup´er.

Forgængeren C2300 testede vi i 2008, så det er som nævnt ikke hver dag, McIntosh erstatter sine forstærkere.

En receiver har også fået sin debut i form af MAC6700. En 200 w integreret forstærker med tunerkort, enten indbygget eller som et tillæg til den integrerede MA6700, vist i billedet herunder.

Og er som MAC6700 set bagfra, hvor man kan se tunerkortet øverst midt i billedet.

En enklere og billigere model er også lanceret. MA5200, vist på billedet øverst, erstatter MA6300 og leverer 100 w per kanal. Også denne med integreret DAC, men i et slankere og mere placeringsvenligt kabinet.

Topmodellen blandt de integrerede forstærkere er MA7900, bygget på et chassis af rustfrit stål, som har samme DAC konfiguration, men leverer 200 w per kanal og har fembånds equalizer på fronten. Med fortilpasset klangbalance efter egen smag.

Danske priser er ikke klar i skrivende stund.

Les videre
Exit mobile version