Nyhed

High-end

De nye effektforstærkere lægger sig i den "billigere" ende blandt McIntoshs forstærkere.
forfatter

Vi er ikke i samme ekstreme klasse som McIntoshs 2.000 watt kraftige 2KW-forstærkere. Men stereoforstærkeren MC152 leverer dog alligevel respektable 150 W effekt per kanal. Den findes desuden i en monoversion, som hedder MC301, og i den konfiguration har den så 300 w effekt.

Begge er opbygget i et 15 cm højt kabinet med balancerede tilslutninger for lavere støj, og der er højttalerterminaler for højttalere mellem 2 og 8 ohms belastning.

MC152_Front

Forstærkerne er lige egnede i stereoanlægget og hjemmebiografen. Fem, syv eller ni MC301’ere, burde være i stand til sætte liv i højttalerne, hvis vi kender McIntosh ret.

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Der er lukket for kommentarer.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.