Ny søgefunktion til Spotify

Spotify haler ind på Apple Music.
forfatter

Hvis du bruger Apple Music til daglig, kender du allerede denne funktion. Men eftersom Spotify har langt flere brugere her i Danmark, er nyheden fra den svenske musikstreaming-tjeneste stadig værd at nævne.

App’en Shazam er løsningen, hvis du hører en sang i fjernsynet eller et sted i det offentlige rum, som du gerne vil lytte til på din egen mobil. Men hvad nu hvis du leder efter en sang, som du kun kan huske lidt af i hovedet – f.eks. omkvædet?

Så har Spotify en ny funktion klar til dig. Fra nu af kan man simpelthen finde sange i Spotify-app’en (både med Android og iOS) ved at skrive et par ord fra en sangtekst i søgefeltet. Hvis der er bid, vender søgemaskinen tilbage med et Lyrics match, og du er klar til at lytte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
Annonce
Annonce

Læs også