Pladespiller

En halv time tog det at få sælge lageret af den nye specialudgave af SL-1200-pladespilleren.
forfatter

Få pladespillere er så berømte og eftertragtede som Technics SL1200. Den er elsket af både DJ’s og hi-fi-entusisater verden over for sin uopslidelige stabilitet. Produktionen af klassikeren stoppede i 2010, men Panasonic, der er moderfirmaet bag Technics, annoncerede på CES-messen i år, at de genoptager produktionen.

Der kommer både en standardudgave (SL-1200G) og en specialversion, kaldet SL-1200GAE. I går kom specialudgaven til salg i Japan med 300 eksemplarer til en pris på ca. 20.000 kroner stykket. Og en halv time efter var det slut.

Hvis du nu sidder og ærgrer dig over, at du ikke blev ejer af samlerversionen, der blandt andet har tonearm i magnesium, kan du glæde dig over, at der kommer 900 eksemplarer mere, som bliver tilgængelige for købere fra hele verden. Men de bliver noget dyrere: Ca. 37.500 kroner.

Kilde: What Hi-Fi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.