TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Ny flagskibs-pladespiller fra Audio Technica

Audio Technica har offentliggjort detaljerne på deres nye pladespiller til DJ´s, AT-LP1240USB.

forfatter
Publiceret 08/08/2012 - 12:03

Pladespilleren er direkte drevet med en kraftig 16 trins motor med tre faser for at sikre stabil hastighed og hurtig stop og start. Da dette er en DJ-spiller, kan den selvfølgelig også spille baglæns, og den har alle tre hastigheder – 33 1/3, 45 og 78 omdrejninger i minuttet.

Spilleren benytte en S-formet arm med justerbar tyngde og antiglid (anti-skate) for optimal sporing, og pickup beslaget er universelt, så du kan sætte nær sagt hvilken som helst pickup på. Armen har også højdejustering, således at du kan have optimal vertikal vinkel afhængig af pickup.

Pladespilleren har indbygget RIAA-trin, som er valgfri at tænde, således at den kan kobles til line-indgangen på hvilken som helst forstærker. Ønsker du for eksempel at digitalisere din pladesamling, kan du desuden benytte den indbyggede USB-udgang og koble spilleren direkte til pc´en eller Mac´en og installere medfølgende software.

DJ´s kan desuden glæde sig over en godt dæmpet tallerken i let, støbt aluminium med strobemarkering til at sikre rigtig hastighed, samt glidemåtte, justerbar hastighedskontrol, start/stop-knap og hydraulisk dæmpet løftehåndtag til armen, som selvfølgelig kan låses, når pladespilleren ikke er i brug.

Aftageligt låg følger med for at beskytte pladespilleren mod støv.

I Storbritannien er AT-LP124USB sat til 500 pund, så vi forventer omkring 5.000 kroner, når den lanceres i september.

eu.audio-technica.com

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments

I er altså helt forkert på den vedr. Jura E8 maskinen; Hvis man vil have en mælkedrik, skal man da ikke flytte koppen, men bare lade den stå under udløbene i højre side – der kommer både kaffe og mælk ud fra de to udløb der, og det er ligegyldigt hvad der kommer først! HVIS man så kun ønsker en ren kaffemodel, bruger man udtagene i midten. Enten er jeres prøve eksemplar i stykker, eller I har forklaret det forkert… sorry to say…

Endelig fylder Burmester hullet med 218 og 216 Det tog sin tid, men nu er to nye forstærkere klar.
Mød ARNE Svenske Engström laver deres første integrerede forstærker.
Skotske fynesser i München Fyne Audio viste fuld vintagestil på High End-messen i München.
Sådan en kunne vi da godt tænke os! Den nye pladespillerreference MoFi MasterDeck og RIAA-trinet MasterPhono kunne vi godt tænke os i vores stereorack.
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend