TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Ny DAC fra Musical Fidelity

Den kompakte V90-konverter er strippet for alt unødig og har kun det allervigtigste. Som USB og tre digitalindgange.

forfatter
Publiceret 18/06/2013 - 13:18

Den lille digitalkonverter støtter lyd fra de fleste digitale lydkilder. Som laptop, tv og kabel-tv modtager. V90 er ellers strippet for alt overflødigt, den har hverken fjernbetjeningen eller volumenjustering. Kun en USB-indgang med støtte for 24-bit/96kHz, to optiske og en koaksial indgang, som støtter 24-bit/192 kHz lydfiler.

Musical Fidelity siger, at V90 har lige så lav jitterstøj som de dyrere konvertere – omkring 12 pps og så lavt signal/støjforhold, at den tekniske ydelse er fuldt på højde med mere eksklusive eksemplarer af arten.

Her er det kun udstyrslisten, som er amputeret.

V90 koster omkring 2.000 kroner og bliver selvfølgelig testet efter alle kunstens regler, så snart vi får fingrene i den.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Endelig fylder Burmester hullet med 218 og 216 Det tog sin tid, men nu er to nye forstærkere klar.
Mød ARNE Svenske Engström laver deres første integrerede forstærker.
Skotske fynesser i München Fyne Audio viste fuld vintagestil på High End-messen i München.
Sådan en kunne vi da godt tænke os! Den nye pladespillerreference MoFi MasterDeck og RIAA-trinet MasterPhono kunne vi godt tænke os i vores stereorack.
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend