TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Nu kommer regningen for Apple Music

Tre måneder med gratis prøvetid er gået. Hvor mange vil forny abonnementet - og er du en af dem?

I juni lancerede Apple sin musik-streaming-tjeneste, der konkurrerer med Spotify, Tidal og Google Music. En af måderne at lokke kunder til er at tilbyde tre måneders gratis prøveabonnement.

Oprindeligt var det tanken, at pladeselskaberne ikke ville få penge for disse gratis måneder, indtil Taylor Swift slog i bordet. Det fik Apple til at skifte mening, og betale royalties.

iPhone6-3Up-AppleMusic-Features-PR-WEB
Foto: Apple

Og kunderne strømmede til. I begyndelsen af august fortalte Apple, at hele 11 millioner brugere havde sagt ja tak til det gratis tilbud. Men det er nu, det bliver spændende. For nu løber prøveabonnement ud for alle dem, der hoppede med på vognen med det samme. Spørgsmålet er hvor mange, der rent faktisk vil begynde at betale. Først da kan vi se, hvordan det er gået. Jeg var nemlig dengang ikke helt overbevist om, at det ville være en kæmpe succes. Men vi får se.

Hvis du har prøvet Apple Music, og er kommet frem til, at du ikke ønsker at fortsætte, så glem ikke at slå den automatiske fornyelse fra. Åbn Musik-app’en, og klik på ikonet for din konto i øverste venstre hjørne. Vælg derefter Vis Apple-id, og gå ind under Abonnementer. Klik på Administrer. Der kan du vælge, om du vil have automatisk fornyelse eller ej.

Du er velkommen til at kommentere herunder, og fortælle, hvorfor du har valgt at skifte til Apple Music – eller hvorfor du siger nej tak.

Skriv en kommentar

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.