TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Naim støtter nu Tidal

Endelig er det officielt: Naim får indbygget understøttelse af Tidal HiFi.

Ejere af anlæg fra Naim får nu understøttelse af Tidal HiFi, som giver streaming i ægte cd-kvalitet. Servicen rulles ud via en normal firmwareopdatering. Ejere af musikanlægget Mu-so skal bare opdatere app’en, imens de, der bruger Uniti, XS og Classic Line ND skal gå til Naims webside for at opgradere.

TIDAL-ios-android-naim-app
Tidal-støtte indbygget i Naim-app. Foto: PR

Alle 24-bit/192 kHz-versioner af gamle Uniti og UnitiQute er kompatible med denne opgradering.

Eksisterende Naim-kunder vil få de første tre måneders hi-fi-streaming gratis, hvis de ikke allerede har et Tidal-abonnement.

Mu-so får desuden en opgradering, der betyder, at den den nu kan være master for andre mu-so-enheder, hvilket gør det muligt at streame musik synkront til flere værelser på samme tid.

Læs mere her.

Skriv en kommentar

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.