TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Mikroanlæg fra Sharp

Mikroanlægget DK-KP85PH kan streame musikken trådløst via bluetooth foruden at spille mere traditionelle musikformater.

forfatter
Publiceret 28/06/2013 - 14:33

DK-KP85PH har indbygget cd-afspiller, FM-radio med RDS og iPod-docking. Sidstnævnte kan docke iPod og iPhone af den gamle type, mens ejere af iPad og nyere produkter med Lightning-stik kan tilslutte disse til USB-indgangen. iPad-holder følger med. Både docken og USB-indgangen oplader produktet samtidig med det spiller musikken. USB-indgangen kan alternativt bruges til at afspille musikfiler fra en USB-hukommelse.

Mest praktisk er det imidlertid at bruget trådløs bluetooth. Så er det bare at synkronisere musikafspilleren med anlægget og fyre op med favoritmusikken.

Kan hænges på væggen
DK-KP85PH er så let og tynd, at den kan hænges direkte på væggen, foruden at kunne stå frit på bordet eller reolen. Energiforbruget er bare 0,4 watt i standby, og anlægget slukker automatisk efter 15 minutter, hvis du ikke bruger det.

DK-KP85PH kommer til at koste omkring 2.700 kroner. Ønsker du ikke bluetooth findes en tilsvarende model med navnet DK-KP82PH til omkring 2.200 kroner.

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments

I er altså helt forkert på den vedr. Jura E8 maskinen; Hvis man vil have en mælkedrik, skal man da ikke flytte koppen, men bare lade den stå under udløbene i højre side – der kommer både kaffe og mælk ud fra de to udløb der, og det er ligegyldigt hvad der kommer først! HVIS man så kun ønsker en ren kaffemodel, bruger man udtagene i midten. Enten er jeres prøve eksemplar i stykker, eller I har forklaret det forkert… sorry to say…

Endelig fylder Burmester hullet med 218 og 216 Det tog sin tid, men nu er to nye forstærkere klar.
Mød ARNE Svenske Engström laver deres første integrerede forstærker.
Skotske fynesser i München Fyne Audio viste fuld vintagestil på High End-messen i München.
Sådan en kunne vi da godt tænke os! Den nye pladespillerreference MoFi MasterDeck og RIAA-trinet MasterPhono kunne vi godt tænke os i vores stereorack.
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend