Search
Generic filters

McIntosh med bedre DAC

Den lille forstærker har fået en opdatering, der skal give endnu bedre lyd fra digitale kilder.

Da vi testede den lille skrivebordsforstærker fra McIntosh for et par år siden, var vi overraskede over, hvor potent og levende MHA100 spillede, hvad enten vi lyttede med hovedtelefoner eller højttalere.

Læs testen af MHA100 her

Nu har den fået en opdatering, og kaldes i dag MHA150. Der er stadig tale om en 50 W kraftig integreret forstærker med digitale indgange og dedikeret hovedtelefonudgang, men med en helt ny digitalkonverter.

Foto: McIntosh
Foto: McIntosh

Det nye DAC understøtter DSD- og dxd-filer, og USB-indgangen kan udnytte PCM-format op til 32-bits ordlængde og 384 kHz-sampling af signalet.

Den understøtter DSD64, DSD128 og DSD256, samt DXD 352.8 kHz og DXD 384 kHz. Med andre ord får du her en DAC, der kan håndtere selv de tungeste studieformater til optagelse af musik, men McIntosh nævner til gengæld intet om MQA-support.

Her kan du læse mere om MQA-lydformatet

Forstærkeren ligner sin forgænger, men den balancerede 110 ohms XLR-indgang er erstattet med McIntosh’ MCT-indgang. Det er et lille DIN-stik til tilslutning af en MCT450 SACD/cd-afspiller, der understøtter digital overførsel af højtopløste DSD-filer fra SACD’er.

Læs mere om MCT450, og se vores mening her

Der er også McIntosh Headphone Cross Feed direktor (HXD), som skal genskabe den rummelige fornemmelse af at lytte til højttalere i et rum, når du lytter med hovedtelefoner. Den kan slås til og fra, alt efter smag.

MHA150 kommer til salg i løbet af september.

Foto: McIntosh
Foto: McIntosh
Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.

Prøv Lyd & Billede i 30 dage for 3 kr

Få fuld adgang til alle artikler på lydogbillede.dk
Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ugentlige nyhedsbreve.
Se flere muligheder her
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

  Læs også

  Nyt Omen-tilbehør med Warp Wireless-teknologi.
  Efter at Bose måtte trække de første Sleepbuds tilbage på grund af problemer med batterierne, er der nye hørepropper på vej.
  Halo styrer dit B&O-anlæg med Bluetooth eller Wi-Fi.
  Amazon-ejede Ring har lanceret Always Home Cam, der har en helt unik egenskab: Det er en flyvende minidrone, der selv patruljerer dit hjem.
  Bliver Canons billigste professionelle videokamera.
  Lyden i KEF LS50 Meta og LS50 Wireless II skal være væsentlig forbedret med ny teknologi.
  “Det eneste, der er hurtigere end Ludicrous, er Plaid.”

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Pro-Ject X2

  Vejl.pris 8990 kr Analog vinylvinder

  Vera Audio P400/1000

  Vejl.pris 23000 kr Når sandheden skal frem

  Electrocompaniet ECI 80D

  Vejl.pris 18967 kr Varm og dejlig klang

  NAD M33

  Vejl.pris 36999 kr Sjov, klog og stærk
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.