TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

McIntosh MB20 Bluetooth Transceiver

McIntosh MB20 giver dig streaming i begge retninger.

forfatter
Publiceret 21/05/2021 - 09:16

Den kompakte McIntosh MB20 er en streaming-boks, der både giver dig Bluetooth-streaming til anlægget og streaming fra anlægget.

Med MB20 får man trådløs musik-streaming på et anlæg uden integreret streaming, og samtidig kan man streame fra anlægget til et par trådløse Bluetooth-hovedtelefoner eller til Bluetooth-højttaleren i køkkenet.

Den har såvel balancerede som ubalancerede analoge ind- og udgange, men også digital ind og ud, så den både kan kobles til lydkilder og til en digitalkonverter.

McIntosh fortæller, at MB20 understøtter Bluetooth 5.0 med Class 1, som giver op til 45 meters rækkevidde – op til ti gange så meget som standard Bluetooth-enheder, når de bruges som sender. Hvis den bruges som modtager, støtter den sig til en 32 bit 192 kHz DAC, men når den er koblet til en ekstern DAC, er den begrænset til 96 kHz.

McIntosh MB20 Bluetooth Transceiver kommer til salg her i maj, noget senere uden for USA. Prisen anslås til 500 dollars, eller i omegnen af 4.000 danske kroner.

Læs også McIntosh MB50 Hvem skulle have troet, at McIntoshs billigste forstærker ville være perfekt til kræsne ører?
Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Great, Scott! DeLorean Alpha5 får lyd fra Cambrige Audio Kan det blive en bilstereo med hele 1,21 gigawatt?
Nye og bedre musik-streamere fra Auralic Æstetik, isolering og vibrationsdæmpning har fået en overhaling i Auralic Aries G1.1 og Altair G1.1, ligesom afspillerne endelig understøtter AirPlay 2.
Nu kan du designe dit helt eget Burmester-stereo Det er tilladt at drømme! Med Burmesters nye AR-app kan du selv skræddersy et system og teste placeringen i dit eget hjem.
Billig indgangsbillet til højopløst lyd Streaming og lydkvalitet går hånd i hånd med Wiim Mini, som er en nem måde at streame højopløst lyd på.
En velkommen oplevelse med blødere tonalitet Vi kan kun være enige i, at teknologi skal være for alle. Men behøver man pakke den ind i sludder?
Prisbelønnet RIAA i ny udgave Verteres pladespillerforstærker er kommet i en opdateret udgave, kaldet Phono-1 MKII L
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend