Nyhed

McIntosh MB20 Bluetooth Transceiver

McIntosh MB20 giver dig streaming i begge retninger.
forfatter

Den kompakte McIntosh MB20 er en streaming-boks, der både giver dig Bluetooth-streaming til anlægget og streaming fra anlægget.

Med MB20 får man trådløs musik-streaming på et anlæg uden integreret streaming, og samtidig kan man streame fra anlægget til et par trådløse Bluetooth-hovedtelefoner eller til Bluetooth-højttaleren i køkkenet.

Den har såvel balancerede som ubalancerede analoge ind- og udgange, men også digital ind og ud, så den både kan kobles til lydkilder og til en digitalkonverter.

McIntosh fortæller, at MB20 understøtter Bluetooth 5.0 med Class 1, som giver op til 45 meters rækkevidde – op til ti gange så meget som standard Bluetooth-enheder, når de bruges som sender. Hvis den bruges som modtager, støtter den sig til en 32 bit 192 kHz DAC, men når den er koblet til en ekstern DAC, er den begrænset til 96 kHz.

McIntosh MB20 Bluetooth Transceiver kommer til salg her i maj, noget senere uden for USA. Prisen anslås til 500 dollars, eller i omegnen af 4.000 danske kroner.

McIntosh MB50 Hvem skulle have troet, at McIntoshs billigste forstærker ville være perfekt til kræsne ører?

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.