Nyhed

Streaming

Vi har nævnt den før, men den alsidige medieafspiller, som også understøtter trådløs afspilning, er først nu klar til salg.
forfatter

MB100 Media Bridge kalder McIntosh boksen, der fungerer som en central for lagring og afspilning af dine musikfiler.

Den understøtter streaming af musik fra Spotify og kan kobles til hjemmenetværket for streaming af musik, f.eks. via Apples AirPlay.

Ikke meget forskelligt fra Marantz netværkafspiller NA-11S1.

Med en 1 TB harddisk indbygget til musikken og en 64 GB disk til den interne styresoftware skal du få hurtig adgang til tusinder af af lagrede numre. Du kan også lagre musik i f. eks. Apples iCloud eller en anden cloud-tjeneste og synkronisere og tage sikkerhedskopier af dine filer.

XL_MB100_Back-kopi

Det skal også være mulig at se album-info på displayet, da MB100 bruger TuneBridge til at identificere musikken som spiller.

Den tilsluttes anlægget enten via analoge udgange eller digitalt gennem i en separat digitalkonverter, og kan styres med McIntosh iOS- eller Android app, browseren eller et smart-tv.

MB100 bruger en ottekanals 32-bit, 192 kHz DAC, der svarer til den, som vi har testet i den digitale forforstærker D100, og understøtter også højtopløste lydfiler.

Den kan også synkronisere med andre computere på hjemmenetværket, og afspille musik fra computeren. Det er også muligt at tilkoble en separat skærm til at vise albumcovers og informationer, når du spiller musik via MB100.

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.