TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Linn Majik LP12 med ny arm

Opgraderet LP12 med ny tonearm og nyt pladeleje.

I sommers blev det klart, at japanske Jelco lukkede produktionen af tonearme til pladespillere. Det skabte en udfordring for bl.a. skotske Linn, der brugte en arm fra Jelco på den billigste udgave af LP12.

For et par måneder siden fortalte de så, at de havde en erstatning klar. Krane hedder armen, som er produceret for Linn af tyske Clearaudio.

(Foto: Linn)

Armen er 229 mm lang, har et overhæng på 18 mm og er statisk afbalanceret med et armrør i aluminium. Trepunktsophænget er lavet med et poleret vertikalt leje i wolfram og safir, mens det horisontale ophæng hænger i et keramisk leje.

Armen har et separat antiskating-justeringshjul på siden og kommer med en Linn Adikt MM-pickup færdigmonteret på Majik LP12.

(Foto: Linn)

Den nye version af Linn Majik er også blevet opgraderet med Linns Karousel-lejer og har integreret strømforsyning, lamineret armboard samt subchassis og bundplade i aluminium, og den fås i flere farver.

Den nye Linn Majik LP12 kan bestilles allerede nu og er klar fra fabrikken fra den 23. november. Den koster ca. 29.500 kroner.

 

LB+ TILBUD: Få fuld adgang til L&B + i 1 uge for kun 14,-
Læs alle artikler, få adgang til vår købeguide med over 5000 tests, sidste nyhedsbrev og mye mer.

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.