Hi-Fi-møbler

Gamuts high-end-lænestol lover at forbedre din lytteoplevelse.
forfatter

De er bedst kendt for deres højttalere, men nu har Gamut Audio gjort, hvad hi-fi-nørder elsker at gøre: De har tweaket et produkt for at opnå bedre lyd. Sammen med Kvist Industries har de taget Lund og Paarmanns ikoniske Lobster Chair og modificeret den med akustiske dæmpematerialer for en bedre lytteoplevelse.

Den modificerede stol hjælper til at kontrollere de refleksioner, der når øret. Og det vil i følge Gamut give en mere præcis og naturlig lyd.

Stolens form skærmer naturligt mod refleksioner bagfra, imens dæmpningen inde i stolen forhindrer lyden i at blive reflekteret fra indersiden af stolen.

Lobster-stolen kan også fås med en fodskammel, og det hele fås med sort eller rødt betræk.

Stolen koster EUR 3.150, og fodskamlen EUR 1.500.

Altså ikke mere end et par anstændige højttalerkabler og en netledning andre ord. Og så kan man tilmed sidde i den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.