data-srcset

Hi-Fi

Med TD 203 kan man skaffe sig en genenmført pladespiller, som konkurrerer med Rega og Pro-ject-spillere under 10.000 kr.

Thorens er mest kendt for sine gode, men kostbare pladespillere. Deres allerbilligste modeller har til gengæld ikke altid klaret at hamle op med de billigste varianter fra Rega og Pro-ject. Derfor er det betryggende, at den nye TD 203 ikke skal kæmpe i budgetklassen, men to hak længere oppe ad rangstigen, hvor de gode pladespillere starter på priser omkring 5.000-6.000 kroner.

Thorens TD 203 kommer næsten færdigmonteret med arm, pickup og alt der skal til for at spille plader. Den koster 5.495 kroner med alt inkluderet. Vi er som sagt nogle trin over budgetklassen, men så er TD 203 også langt bedre bygget.

Thorens_TD203_arm-bak

Den leveres med en færdigmonteret TP82 arm, en såkaldt unipivot-arm med bare et centralt ophængningspunkt for at mindske friktionen mest muligt. Det er noget, som vi almindeligvis forbinder med dyrere pladespillere. Unipivotsystemet har en ekstra fordel. Med modvægten anbragt under ophængningspunktet justerer tyngdekraften nålearmens vinkel i rillerne automatisk.

Den bæltedrevne pladespiller har elektronisk hastighedsskift, og leveres med en TAS 257 pickup (MM), som passer i de fleste forstærkeres pladespillerindgang.

Thorens-spilleren – som leveres i sort, hvid eller rød med støvlåg, er et interessant alternativ til de, som er villige til at betale mere for en pladespiller, som lyder bedre.

TD203_red

annonce

Radioactiv

annonce
Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Læs også

 data-srcset

Nye radioer fra JBL

Nej, lineær radio er skam ikke dødt. Det vil JBL bevise med deres bærbare Tuner 2 og Tuner XL.

 data-srcset

HBO Max lanceret i USA

I dag er der premiere på HBO og WarnerMedias nye streaming-tjeneste i USA. Kan HBO Max blive en værdig Netflix-udfordrer?

 data-srcset

Tilpas dit gaming-lydkort

Nej, det hedder ikke Pure Edition, fordi RGB-lyset er fjernet på Sound BlasterX AE-5 Plus. Tværtimod: Her er der lys i alle ender og kanter.