TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Kompakte B&W P3 hovedtelefoner

Hi-Fi Klubben har sat priser på de nye B&W hovedtelefoner, der kommer i butikken til juni.

forfatter
Publiceret 25/05/2012 - 10:10

P3 er lillebror til de vellydende og komfortabel P5, som vi selvfølgelig har testet. Med en pris på 1.499 kroner er P3 meget billigere. De er også mindre og lettere og skal være godt egnet til bærbart brug og passer fint til smartphones.

Hovedtelefonerne, som findes i hvid og sort udgave, har iPhone-kontrol på ledningen, således at du kan regulere lydstyrken, skifte sang og svare på samtaler.At de ligner de større P5 er ikke tilfældigt, meget af teknikken i de dyrere modeller kan også findes i P3, som ikke vil lyde så vældig anderledes end P5, vil vi tro. Men P3 har fået nyudviklede elementer, som skal dæmpe interne resonanser endnu bedre.

Noget, vi skal komme tilbage til i en test inden længe.

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+. Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
MSI RTX 40: Ny prisvindende serie af bærbare Tag springet til det enestående med de nye grafikkort i GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer.
lbpluss
Pladespiller helt i top Reloops flagskibspladespiller fortjener en plads hos alle vinylentusiaster, som sætter lydkvaliteten først.
lbpluss
Fuldt hus på Hi-Fi i Aarhus Efter tre års ventetid var der fyldt med både udstyr og gæster på den aarhusianske high end-messe.
lbpluss
Den fedeste pladespiller vi har testet Det eneste problem med Audio-Technicas jubilæumspladespiller er, at du ikke kan få fat i den.
Fantastisk velspillende streamingreceiver Receiveren fra Yamaha kan alt, den ligner en million, og den lyder fænomenalt godt.
lbpluss
Musikstreameren, som spiller alt - og driver dine hovedtelefoner FiiO R7 er en stationær musikstreamer, som kan næsten alt. Takket være Android-operativsystemet.
Følg Lyd & Billede