Kompakt Wadia-DAC til skrivebordet

Små digitalkonvertere er både praktiske og nyttige og giver bedre lyd på beskeden plads. Nu udsender Wadia di122, som ser ud til at opfylde kravene.

Med det stadigt voksende udvalg af streamingtjenester og højtopløste musikfiler følger også et ønske om endnu bedre lyd. Det er her, hvor en DAC eller D/A-konverter kommer ind i billedet. Den har meget bedre signalbehandling af digital musik end en laptop eller tablet.

Wadia di122 er en DAC, som kan være en nærliggende løsning for alle, som ønsker at opgradere med bedre lyd. Den er relativt kompakt, og har rigeligt med tilkoblinger: To digitale koaksiale, to optiske og en USB-indgang skulle række til de fleste. Den har både balancerede og ubalancerede lydudgange med volumenkontrol, sådan at man kan tilslutte den direkte til en forstærker eller et sæt aktive højttalere.

DAC’en håndterer 24-bit/192kHz signaler, og vælger man USB indgangen, er der support for hele 32-bits dybde og både DSD (DSD 64/128), og DXD-filer (352,8kHz/384kHz). Kort sagt er den forberedt på de nye højtopløste lydformater, som langsomt,men sikkert breder sig på nettet.

En behagelig bonus er en hovedtelefonudgang, som vi håber vil passe til dyrere hovedtelefoner som Oppo PM-1 og Sennheiser HD800.

Les videre
Exit mobile version