TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Kompakt 50 w netværksafspiller

Har du et par gode højttalere, er en Linn Sneaky DSM alt du behøver for high-end net-tilsluttet lyd.

forfatter
Publiceret 11/03/2013 - 13:59

Den lille Sneaky DSM kan være navet i et anlæg, hvor streaming er vigtig. Her får man netværksafspiller kombineret med 2 x 50 w forstærker og HDMI-tilslutninger til 16.000 kroner.

Afspilleren har 6 indgange, inklusive HDMI, som man kan bruge til at overføre lyd fra en Blu-ray afspiller. Den har også forforstærker, som man styrer med iPhone, en iPad eller en Android-enhed. Man kan afspille en lang række forskellige lydfiler: FLAC, WAV, Apple Lossless (ALAC), MP3, WMA (ikke lossless), AIFF, AAC og OGG op til 24-bit/192 kHz opløsning.

Den støtter også Songcast, som gør det muligt at synkronisere afspilningen af musik i flere rum og afspille musik fra dit iTunes bibliotek eller fra Spotify.

Nøglefunktioner:

  • 2 x 50 watt (evt. 4 x33 watt) forstærker
  • Streaming af netradio og podcast
  • 24-bit 192 kHz opløsning
  • 3 HDMI indgange for tilslutning af tv, Blu-ray, PlayStation, Xbox, Wii
  • AirPlay til WiMP, Spotify, YouTube etc.
  • Songcast til afspilning fra en hvilken som helst pc-baseret audiokilde
  • Fuld fjernbetjening via din smartphone, pc eller iPad
Seks indgange: RCA analog, tre HDMI, S/PDIF og Toslink digital. Plus ethernetstik for netværkstilslutning og et sæt Neutrik speakON højttalerudgange.
Seks indgange: RCA analog, tre HDMI, S/PDIF og Toslink digital. Plus ethernetstik for netværkstilslutning og et sæt Neutrik speakON højttalerudgange.

Pris: 16.000 kr.
www.linn.co.uk/sneakydsm

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend