Kado hos Studiosound

Studiosound er blevet forhandlere af kabler og højttalere fra det nye danske firma Kado Sound

Studiosound er blevet forhandler af Kado Sound, en ny dansk hi-fi-virksomhed med en målsætning om absolut god lyd og at bringe liv og nerve i musikken. Kado har arbejdet med hi-fi i mere end 20 år, Brian med butik og demo og Michael har konstrueret højttalere i mange år. Sammen har de nu udvidet horisonten med kabler og højttalerproduktion.

Alle kabler er udviklet igennem ca. 2 år og valgt udelukkende efter lyttetest imellem flere forskellige sammensætninger af ledere og kappemateriale, desuden er deres ”Less is more” kabel-filosofi bibeholdt hele vejen. Der benyttes kun materialer i den bedste kvalitet, udvalgt efter test og sammenligning, uden hensyntagen til pris men efter ydelse, siger man fra Kado Sound.

Højttalerkablet er et 2×3 m 16AWG forsølvet  kabel i teflonkappe, monteret med 4mm bananrør eller spader med lav masse og god kontakt (4.995 kr.). Signalkablet er et 1 m  forsølvet 22AWG skærmet kabel i teflonkappe, monteret med minimalistiske rca stik (2.995 kr.) eller sølvbelagte XLR stik (3.750 kr.). Der er også et digitalt coaxkabel på programmet.

Højttalerprogrammet består p.t. af en to-vejs gulvhøjttaler med Amt diskant og 7” magnesium bas-mellemtone. En 2.5-vejs er på trapperne til foråret og en større tre-vejs kommer senere næste år. På tegnebrættet er også en stor ultimativ delvis aktiv tre-vejs.

www.studiosound.dk

Les videre
Exit mobile version