TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

High-end mikrostereo fra T+A

Tyske T+A vil ikke, at behovet for et lille anlæg skal begrænse lydoplevelsen. Er dette dyre anlæg løsningen?

forfatter
Publiceret 15/08/2012 - 11:06

T+A beskriver Cala som den mindste, mest kompakte og antageligt lækreste stereoreceiver, de nogensinde har bygget. Men 55 ægte watt pr. kanal loves at være nok til at drive de højttalere, du selv ønsker, inkluderet producentens egne kompakthøjttalere CS Mini (ca. 6.000 kr. ), som matcher udseendet.

Receiveren har FM-radio, netværksstreaming og har tilslutninger for bærbare enheder via både USB og Bluetooth A2DP (den bedste bluetooth-overførsel). Desuden findes udgang til subwoofer, for den som behøver mere bas.

Sammen med CS Mini udgør T+A Cala et meget lækkert mikroanlæg.

Støttede formater: MP3, WMA, AAC, FLAC, OGG-Vorbis, LPCM, WAV.

Det lækre anlæg bestående af T+A Cala og CS Mini skal lyde godt for at være over 20.000 kroner værd. Men vi ved fra tidligere, at T+A har trukket flere esser op af ærmet. Så spørgsmålet er, hvad resultatet er denne gang!

Pris:
T+A Cala 14.995 kr
T+A CS Mini (vi tror 5.995 kr, men højttalerne er endnu ikke lanceret i Danmark)

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments

I er altså helt forkert på den vedr. Jura E8 maskinen; Hvis man vil have en mælkedrik, skal man da ikke flytte koppen, men bare lade den stå under udløbene i højre side – der kommer både kaffe og mælk ud fra de to udløb der, og det er ligegyldigt hvad der kommer først! HVIS man så kun ønsker en ren kaffemodel, bruger man udtagene i midten. Enten er jeres prøve eksemplar i stykker, eller I har forklaret det forkert… sorry to say…

Endelig fylder Burmester hullet med 218 og 216 Det tog sin tid, men nu er to nye forstærkere klar.
Mød ARNE Svenske Engström laver deres første integrerede forstærker.
Skotske fynesser i München Fyne Audio viste fuld vintagestil på High End-messen i München.
Sådan en kunne vi da godt tænke os! Den nye pladespillerreference MoFi MasterDeck og RIAA-trinet MasterPhono kunne vi godt tænke os i vores stereorack.
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend