Nyhed

High-End 2023: Aurender AP20

Sprudler af energi og kan leveres med SSD-lagring.

Aurender er bedst kendt for sine high-end streamere. Med eller uden lagring og ‘ripping’ af CD’er, men hidtil aldrig med en indbygget forstærker.

Denne beskrivelse passer dog ikke på AP20, som har alt dette og mere til. Den har 2 x 200 W effekt – ved 8 ohm, 350 W ved 4 ohm – og er bygget på Aurenders streamingplatform med klasse D-forstærkermoduler fra Purifi, som vi blandt andet kender fra NAD-forstærkere.

Med 2 x 400 VA-transformatorer og hele 80.000 uF kondensatorkapacitet, er det mildt sagt ikke nogen svag forstærker.

Oven i alt dette har den en AKM 4497 D/A-konverter, der understøtter DSD512 og op til 32-bit PCM, har fuld MQA-understøttelse og kan tilsluttes et digitalur via en 75 ohms BNC-forbindelse.

Den har digitale indgange til eksterne lydkilder, Ethernet til netværksforbindelse og balancerede analoge udgange. Den har også to pladser til 2,5-tommers SSD, hvor man kan lagre musik og afspille den direkte fra forstærkeren.

Den spillede meget godt sammen med et par Olympica-højttalere fra Sonus faber. Der var meget tydeligt ingen mangel på kraft; de to basenheder havde rigeligt at arbejde med, og lydbilledet var meget åbent og detaljeret.

Prisen er angivet til 25.000 euro, så den er ikke ligefrem billig, men det er også streaming fra øverste hylde.

Les videre
Exit mobile version