TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

High End 2022: Nye hi-fi-forstærkere fra Denon

Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.

forfatter
Publiceret 19/05/2022 - 10:00

Så er High End 2022-messen i München skudt i gang. Og imens vi helt sikkert kommer til at se mange eksotiske og kostbare produkter i de kommende dage, er der også ting, der rent faktisk er realistiske at købe.

Denon lægger således ud med to integrerede forstærkere og en CD-afspiller.

Denon PMA-900HNE er en integreret forstærker i klassisk hi-fi-design. Selv om vi er i den betalelige ende, er der fuld plade på både analoge og digitale indgange. Herunder pladespillerindgang. Mest bemærkelsesværdigt er det dog, HEOS, der kendes fra AV-receivere og multirumshøjttalere, er indbygget i forstærkeren, så man kan bruge sine musik-streamingtjenester direkte.

50 Denon PMA 900NE black 01 StudioL
Denon PMA-900NE

I samme serie kommer CD-afspillereren(!) DCD-900NE, der ud over de skinnede sølvskiver, som vi husker fra vores ungdom, også kan afspille musikfiler fra eksterne medier via en USB-port.

37 Denon DCD 900NE Silver 01 StudioL
Denon DCD-900NE

Denon PMA-1700NE ligner en afløser for den udmærkede PMA-1600NE, som vi tidligere har testet. Her loves MOS-FET push-pull-udgang med høj strømkapacitet. Digitalindgangen understøtter lydsignaler med høj opløsning på op til 11,2 MHz DSD og 384 kHz/32-bit PCM.

42 PMA 1700NE bk left
Denon PMA-1700NE

Pris og tilgængelighed
DCD-900NE og PMA-1700NE vil begge være tilgængelige i juni for henholdsvis €499 og €999. PMA-1700NE kommer til juli til en pris på €1999.

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+. Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

En kommentar til “High End 2022: Nye hi-fi-forstærkere fra Denon”

Skriv en kommentar

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.
MSI RTX 40: Ny prisvindende serie af bærbare Tag springet til det enestående med de nye grafikkort i GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer.
lbpluss
Pladespiller helt i top Reloops flagskibspladespiller fortjener en plads hos alle vinylentusiaster, som sætter lydkvaliteten først.
lbpluss
Fuldt hus på Hi-Fi i Aarhus Efter tre års ventetid var der fyldt med både udstyr og gæster på den aarhusianske high end-messe.
lbpluss
Den fedeste pladespiller vi har testet Det eneste problem med Audio-Technicas jubilæumspladespiller er, at du ikke kan få fat i den.
Fantastisk velspillende streamingreceiver Receiveren fra Yamaha kan alt, den ligner en million, og den lyder fænomenalt godt.
lbpluss
Musikstreameren, som spiller alt - og driver dine hovedtelefoner FiiO R7 er en stationær musikstreamer, som kan næsten alt. Takket være Android-operativsystemet.
Følg Lyd & Billede