Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

High End 2022: Marantz CD 60

Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.

Skrevet af / 20/05/2022 - 19:26
High End 2022: Marantz CD 60

Den længe ventede High End-messe i München er skudt i gang med en række eksotiske, store og dyre hi-fi-produkter på menuen. Traditionsrige Marantz er selvfølgelig også plads på messen, bl.a. med en ny CD-afspiller. Men sammenlignet med de mange svinedyre produkter på messen koster CD 60 ikke alverden!

Marantz CD60 Model40 In stu Silver 011 989x659 1
Marantz CD 60 fås både i sort og sølvgrå/champagne finish med et design, der matcher den integrerede Model 40n. (Foto: Marantz)

Marantz CD 60

Marantz er stadig ivrig efter at holde liv i det klassiske CD-format. Den japanske hi-fi-producent har gennem årene været kendt for deres prisgunstige CD-afspillere, og det ry vil de selvfølgelig gerne tage vare på. Marantz CD 60 skal være en simpel, men solid konstruktion, hvor fokus er på optimal afspilning af CD’erne.

“Med al den opmærksomhed, det blomstrende vinylmarked har fået, og ikke mindst populariteten af streaming-indhold, glemmer man let, at en hel generation af musikelskere sidder med betydelige samlinger af højtelskede CD’er,” siger Joel Sietsema, der er chef for Marantz-mærket.

“Marantz var til stede fra CD-teknologiens begyndelse med vores originale CD-afspiller, CD 63. Nu minder CD 60 os om, hvorfor vi forelskede os i formatet for 40 år siden – og leverer mere varme, musikalitet og detaljer end nogen anden CD-afspiller i sin klasse,” fortsætter Sietsema.

Læs også Streaming-forstærker fra øverste hylde Det eneste, man behøver, er denne forstærker og et par fede højtalere, så har man et fabelagtigt anlæg.

CD 60 har et solidt, moderne design, der er gennemtænkt for at kunne kombineres med eksisterende Marantz-forstærkere. CD 60 vil bl.a. være den perfekte ledsager til den nye integrerede stereoforstærker Model 40n. Ifølge Marantz skal disse to hi-fi-komponenter være et kompetent makkerpar for dem, der sætter pris på både deres CD-samling og moderne streaming-muligheder.

Marantz CD60 In stu Black 006 989x659 1
Marantz CD 60 i sort. (Foto: Marantz)

Lover uovertruffen CD-ydelse plus USB-afspilning

CD 60 har en ny D/A-konverter (op til 192 kHz/24 bit og DSD 5,6 MHz) plus de nyeste HDAM-forstærkermoduler fra Marantz i det analoge udgangstrin. Disse moduler er blevet yderligere optimeret for at give lavere forvrængning.

Ud over CD-afspilning har CD 60 også en USB-A-port på frontpanelet til afspilning af digitale filer som MP3, WMA, AAC og WAV, FLAC HD, ALAC, AIFF (op til 192 kHz/24 bit) og DSD (op til 5,6 MHz).

Marantz CD60 Model40 In stu Silver 006 989x659 1
(Foto: Marantz)

Hovedtelefonudgang af høj kvalitet

CD 60 udmærker sig også med en avanceret hovedtelefonudgang. Her bruger Marantz deres eksklusive HDAM-SA2 forstærkerkredsløb. Man kan vælge imellem tre forskellige forstærkningsindstillinger – lav, medium og høj – for at matche forskellige hovedtelefoner. Hovedtelefonforstærkerdelen kan også slås fra, når den ikke er i brug, for at eliminere uønsket interferens.

Læs også High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!

Pris og tilgængelighed

CD-afspilleren Marantz CD 60 bliver tilgængelig fra juni med en vejledende pris på 899 euro.

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjakt.se

Blændende highend-højttalere

Pladespiller helt i top

Her er LGs rival til Samsungs The Frame og Serif

Scroll to Top