TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

High End 2022: Marantz CD 60

Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.

forfatter
Publiceret 20/05/2022 - 19:26

Den længe ventede High End-messe i München er skudt i gang med en række eksotiske, store og dyre hi-fi-produkter på menuen. Traditionsrige Marantz er selvfølgelig også plads på messen, bl.a. med en ny CD-afspiller. Men sammenlignet med de mange svinedyre produkter på messen koster CD 60 ikke alverden!

Marantz CD60 Model40 In stu Silver 011 989x659 1
Marantz CD 60 fås både i sort og sølvgrå/champagne finish med et design, der matcher den integrerede Model 40n. (Foto: Marantz)

Marantz CD 60

Marantz er stadig ivrig efter at holde liv i det klassiske CD-format. Den japanske hi-fi-producent har gennem årene været kendt for deres prisgunstige CD-afspillere, og det ry vil de selvfølgelig gerne tage vare på. Marantz CD 60 skal være en simpel, men solid konstruktion, hvor fokus er på optimal afspilning af CD’erne.

“Med al den opmærksomhed, det blomstrende vinylmarked har fået, og ikke mindst populariteten af streaming-indhold, glemmer man let, at en hel generation af musikelskere sidder med betydelige samlinger af højtelskede CD’er,” siger Joel Sietsema, der er chef for Marantz-mærket.

“Marantz var til stede fra CD-teknologiens begyndelse med vores originale CD-afspiller, CD 63. Nu minder CD 60 os om, hvorfor vi forelskede os i formatet for 40 år siden – og leverer mere varme, musikalitet og detaljer end nogen anden CD-afspiller i sin klasse,” fortsætter Sietsema.

Læs også Streaming-forstærker fra øverste hylde Det eneste, man behøver, er denne forstærker og et par fede højtalere, så har man et fabelagtigt anlæg.
Marantz Model40n HiFi Silver In situ 001 2048x1366 1

CD 60 har et solidt, moderne design, der er gennemtænkt for at kunne kombineres med eksisterende Marantz-forstærkere. CD 60 vil bl.a. være den perfekte ledsager til den nye integrerede stereoforstærker Model 40n. Ifølge Marantz skal disse to hi-fi-komponenter være et kompetent makkerpar for dem, der sætter pris på både deres CD-samling og moderne streaming-muligheder.

Marantz CD60 In stu Black 006 989x659 1
Marantz CD 60 i sort. (Foto: Marantz)

Lover uovertruffen CD-ydelse plus USB-afspilning

CD 60 har en ny D/A-konverter (op til 192 kHz/24 bit og DSD 5,6 MHz) plus de nyeste HDAM-forstærkermoduler fra Marantz i det analoge udgangstrin. Disse moduler er blevet yderligere optimeret for at give lavere forvrængning.

Ud over CD-afspilning har CD 60 også en USB-A-port på frontpanelet til afspilning af digitale filer som MP3, WMA, AAC og WAV, FLAC HD, ALAC, AIFF (op til 192 kHz/24 bit) og DSD (op til 5,6 MHz).

Marantz CD60 Model40 In stu Silver 006 989x659 1
(Foto: Marantz)

Hovedtelefonudgang af høj kvalitet

CD 60 udmærker sig også med en avanceret hovedtelefonudgang. Her bruger Marantz deres eksklusive HDAM-SA2 forstærkerkredsløb. Man kan vælge imellem tre forskellige forstærkningsindstillinger – lav, medium og høj – for at matche forskellige hovedtelefoner. Hovedtelefonforstærkerdelen kan også slås fra, når den ikke er i brug, for at eliminere uønsket interferens.

Læs også High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!
HighEnd 2019 welcome

Pris og tilgængelighed

CD-afspilleren Marantz CD 60 bliver tilgængelig fra juni med en vejledende pris på 899 euro.

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

4 uger 39kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 672 kr
(du sparer 216 kr)
12 Måneder 895kr
(med 11 utgaver af magasinet)
Annonce
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv en kommentar

Konkurrencedygtig pladespiller med bedre lyd Leveres med 2M Red MM-pickup og indbygget phono-trin
Kompakt og billig Mission-DAC Mission LX Connect DAC er en kombineret digitalkonverter, forforstærker og hovedtelefonforstærker.
Rega-forstærkeren er blevet 'digital' Rega har hidtil klamret sig til analoge indgange på sine forstærkere. Men nu har de endelig taget skridtet ind i den moderne hverdag.
Ny dansk high end-serie Kendte navne bag tre forstærkere i sværvægtsklassen.
Ny topserie fra Audiolab Britiske Audiolab barsler med en helt ny forstærker - og minsandten også en CD-transport!
Budgetvenlige forstærkere med Bluetooth To integrerede forstærkere - en enkel og en avanceret.
Følg Lyd & Billede