TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

HiFi Forum arrangerer Linndemo

HiFi Forum arrangerer demoaften med Linn Klimax, hvilket betyder at du kan høre et af Linns absolutte topanlæg

forfatter
Publiceret 28/01/2013 - 09:00

Torsdag d. 14 februar afholder Hi-Fi Forum, i samarbejde med TopSound, Linn demoaften med et af deres absolutte topanlæg. Der er besøg af Niels Hoelscher fra Linn, der vil demonstrere et Linn topsystem bestående af Klimax DSM (kobineret forforstærker og streamer) og Klimax 350A, der er Linns bud på en virkelig topklassehøjttaler med indbyggede effektforstærkere. 
Aktiv drift konstrueret på “den rigtige måde”, som man siger fra Linn, altså uden passivt delefilter, betyder at hver 6-vejs højttaler er udstyret med 6 stk. 200 watts forstærkere.

Denne aften kommer også til at handle om den fantastiske Mark Knopflers musik – en rejse gennem tre årtiers sange. Da pladsen er begrænset, er tilmelding nødvendig. Det sker på mail: info@hififorum.dk. HiFI Forum har valgt at afvikle aftenen på Østerbro hos systerbutikken TopSound, da lytterummet dér er noget større end det hos HiFi Forum. TopSound finder du på Østerbrogade 90. 2100 KBH. Ø.

www.hififorum.dk

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!
Tangent-forstærkersæt får premiere på High End-messen i München Danske Tangent er har lavet et diskret forstærkersæt. Men både størrelsen og prisen er mindre end forventet.
De ti bedste high-end-forstærkere lige nu Her finder du de ti af de bedste integrerede high-end-forstærkere lige nu.
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
CD-afspiller med vakuumrør McIntosh MCD12000 bruger rør i signalvejen.
Tre budgetvenlige pladespillere fra Pro-Ject Pro-Ject E1 kommer bl.a. i en version med Bluetooth.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend