TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Gearbox Automatic – du har næppe set magen

Pladespiller med indbygget phono-trin. Og rør.

forfatter
Publiceret 21/03/2022 - 14:14

Nok har den en roterende pladetallerken og en tonearm, men bortset fra det er Gearbox Automatic en pladespiller ud over det sædvanlige.

Her får man ikke alene et gennemsigtigt chassis og en remdrevet glastallerken, men en fuldautomatisk grammofon med indbygget phono-trin – med rør! – så man kan slutte den til en hvilken som helst forstærker. Eller en Bluetooth-højttaler med lydindgang.

GBOX SL 02b LR 1024x1024@2x 989x660 1 GBOX SL 04a LR 1024x1024@2x 989x660 1 GBOX SL 01a LR 1024x1024@2x 989x747 1
<
>
(Foto: Gearbox)

Den er også trådløs og har desuden en unik funktion: Musikgenkendelse, så numre fra vinylpladerne kan tagges og føjes til playlisten i Spotify, og på den måde kan man så høre sine vinylplader, selv når man er på farten.

Ægte plug and play, altså, og pladespilleren, der er lavet af Pro-Ject, kommer med en præmonteret Ortofon OM 10 MM-pickup og er nem at sætte op.

Gearbox Automatic kan kun bestilles hos Gearbox Records på nettet og koster 550 pund, eller små 5.000 kroner før forsendelse og moms, så den er ikke helt billig. Men så har man også en pladespiller, som de færreste andre har.

GBOX LS 02a LR 1024x1024@2x
(Foto: Gearbox)
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Endelig fylder Burmester hullet med 218 og 216 Det tog sin tid, men nu er to nye forstærkere klar.
Mød ARNE Svenske Engström laver deres første integrerede forstærker.
Skotske fynesser i München Fyne Audio viste fuld vintagestil på High End-messen i München.
Sådan en kunne vi da godt tænke os! Den nye pladespillerreference MoFi MasterDeck og RIAA-trinet MasterPhono kunne vi godt tænke os i vores stereorack.
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend