Freaks med en Mission

Hi-Fi Freaks i Esbjerg er blevet skandinavisk importør af Missions højttalere.

HIFI-freaks.dk, som blandt andet også importerer Marantz, kan nu føje endnu et mærke til samlingen, nemlig det anerkendte engelske højttalermærke Mission. I deres pressemeddelelse lover de store besparelser, og de siger, at priserne er sænket med op til 40 procent i forhold til tidligere.

Af nyheder, som ikke har været på det danske marked, kan nævnes Mission Aero, som er en trådløs AirPlay/DLNA/Bluetooth højttaler med 24-bit /192 kHz digitalindgang.  Prisen på den kompakte højttaler med en total forstærkerffekt på 160 W er 4.995 kroner.

Om Mission
Mission Electronics blev grundlagt i Storbrittanien i 1977, og de to stiftere, brødrene Farad Azima og Henry Azima har fået elektronik og især højttalere ind med ske, siden de var helt små. Rygtet siger, at deres far ambition, om at de skulle arbejde med elektronik var så stor, at han opkaldte dem efter måleenhederne for kondensatorer og spoler i, altså Farad og Henry.

Under brødrenes ledelse har Mission lavet en lang række produkter, som betragtes som klassikere. For eksempel forstærkersættet 776 og 777 og den meget populære integrerede forstærker Cyrus. Mission har også udviklet det helt flade dynamiske højttalerprincip NXT.

Fakta – Mission Aero

HIFI-Freaks

Les videre
Exit mobile version