TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Forstærker til din router

Griffin har en praktisk løsning i Twenty. En lille forstærker, som du tilslutter den trådløse router og et par højttalere.

forfatter
Publiceret 16/11/2012 - 10:18

Så får du trådløs streaming til for eksempel en Airport Express router, som har digitaludgang til lyd. Den lille Griffin-forstærker kan drive de fleste højttalere, som ikke er alt for tungtdrevne og kan give lyd hvor som helst i huset. Bare et par små højttalere og en Griffin Twenty tilsluttet til en Airport Express.

Forstærkeren kan bruges med forrige og nuværende generation Airport Express.
Den leverer 20 w effekt per kanal og har en lydudgang til subwoofer, således at man kan opsætte et lille 2.1-kanals anlæg, hvor det passer.

Du kan selvfølgelig spille musik fra alle trådløse enheder, også en iPad eller iPhone med Airplay-streaming af musik, og med Remote-app´en på en iPhone kan du også fjernstyre afspilning fra dit iTunes-bibliotek.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Ny mellemklasse-integreret fra NAD NAD holder snigpremiere på München-messen med en "hybriddigital" forstærker, der ligner et godt mellemklasse-køb.
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærede sig sig døde, blev der gjort regning uden vært. For mærket Onkyo lever videre på amerikanske hænder.
High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!
Tangent-forstærkersæt får premiere på High End-messen i München Danske Tangent er har lavet et diskret forstærkersæt. Men både størrelsen og prisen er mindre end forventet.
De ti bedste high-end-forstærkere lige nu Her finder du de ti af de bedste integrerede high-end-forstærkere lige nu.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend