NYHED

Forbedret McIntosh

McIntosh ruller en ny generation af forforstærkere ud, og det betyder, at den fantastiske C2600 får en opdatering.

Den nye forstærker hedder selvfølgelig C2700, og ud over en opgradering af selve rørforstærkeren får den også det nye DAC-modul DA2. Det erstatter DA1, som vi tidligere har testet, bl.a. i den integrerede MA9000, og får ud over en bedre DAC også flere indgange.

(Foto: McIntosh)

DA2 har syv digitale indgange, to koaksiale, to optiske – begge med understøttelse af 24 bit/192 kHz – en USB- og en MCT-indgang. Derudover har det en HDMI-indgang (kun til lyd) med Audio Return Channel (ARC).

Dermed kan et TV med ARC på HDMI-udgangen sluttes til C2700, og ikke nok med det: Forstærkeren kan også styre grundlæggende TV-funktioner såsom on/off fra fjernbetjeningen.

Udsendelser med Dolby- eller DTS-lyd konverteres til tokanals lyd af DAC’en i DA2-modulet, som nu understøtter DSD-afspilning op til DSD512.

(Foto: McIntosh)

DAC’en i DA2 er bygget op med McIntoshs nyeste såkaldt Quad Balanced ottekanals 32 bit DAC, som skulle give endnu bedre dynamik og opløsning end DAC’en i DA1.

På toppen kan man se de seks vakuumrør, som C2700 er udstyret med, og på bagsiden kan man se de i alt 16 indgange, forforstærkeren har. Ni af dem er analoge, tre af disse er balancerede, og to af de øvrige er indgange til pladespiller med Moving Coil- og Moving Magnet-pickup.

C2700 bliver allerede tilgængelig i august/september.

(Foto: McIntosh)
Les videre
Exit mobile version