TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Flirt med iPhone

Harmans nye hovedtelefon-serie flirter med Apple takket være sin rektangulære form, som skal minde om en iPhone.

forfatter
Publiceret 20/06/2012 - 10:32

Indtil videre findes Harman Kardons nye hovedtelefoner i fire modeller, hvoraf to ligger uden på øret og to er in-ear.

De to hovedtelefoner har en hovedbøjle i sandblæst stål, som kommer i to størrelser. Indersiden af bøjlen er beklædt med læder for at give så god en komfort som muligt. CL-modellen har en aftagelig ledning, mens GT modellen er trådløs takket være Bluetooth. BT-modellen har desuden indbygget mikrofon, hvilket gør, at du ikke behøver at tage hovedtelefonerne af, hvis mobilen skulle ringe.Ifølge pressemeddelelsen er batteritiden på BT 12 timer, men skulle batteriet løbe tør, kan du tilslutte det medfølgende kabel og lytte eller tale videre.

Begge modeller har 40 mm element og et frekvensområde på 16 – 20 kHz.

In-ear modellen er designet til maksimal passiv støjdæmning, så brugeren kan lytte til musik og andet på lavere volumen og dermed skåne sine ører. Begge modeller har en tre-knaps Apple-fjernbetjening med mikrofon monteret på ledningen, så man kan svare og tale i telefon samt styre lydafspilning.AE-modellens hylster skinner i sølv, mens NI-modellens er sort. Frekvensområdet på den førstnævnte er 16 20 kHz, mens den anden ligger på 20 -20 kHz.

Cirkapriser:

CL: 1.700 kroner
BT: 2.100 kroner
NI:     850 kroner
AE: 1.300 kroner

Harman Kardons nye hovedtelefoner findes i første omgang kun på apple.com og vil efter sommeren være at finde hos Apple Premium resellers.

Mere information på Harmankardon.dk

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sådan en kunne vi da godt tænke os! Den nye pladespillerreference MoFi MasterDeck og RIAA-trinet MasterPhono kunne vi godt tænke os i vores stereorack.
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend